2777
2789
عنوان

خواستگاری زفتن تو این شرایط بده🌼

1253 بازدید | 78 پست

سلام خوشگلاا خوبید

و من ازدواج کردم و  این درمورد خواستگاری رفتن یکی دیگه ست که ازم نظر خواسته 

ببینید خانواده ی پسر یزدی هستن و زیاد هم پولدار نیستن و تا اونجاییی که آشناییت دارم خسیسن

و پسره حدود۲۵ سالشه و دو تا خواهر داره یکی ۱۵ ساله و یکی هم ۲۸ ساله 

و دو تا دختر ها هم مجرد هستن 

این پسر مربی شنا هست و مدرکی نداره و حتی نجات غریق هم نیست یعنی اگر شاگرد بیاد میره کلاس و اگر نیاد همینجوری بیکاره پس حقوق خوبی نداره

ماشین و خونه نداره 

خانواده پسر سه تا ماشین دارن ولی هیچکدوم به نام این پسر نیست

پسره قیافه و قد خوبی هم نداره 

و رفته خواستگاری یه دختر که دوست من هست 

و دوستم حدود۲۲/۲۳ سالشه و خیلیییی خوشگله بچه ها خیلی هم قد و هم هیکل و قیافه خوبی داره 

دوستم قبولش کرده ولی بنظر من اشتباه کرده میخواستم نظراتتان رو ببینم 

اخه میدونید تو این وضعیت با پول مربی شنا نمیشه زندگی رو چرخوند و خونه و ماسین خرید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ خودش دوسش داره و قبولش کرده چی بگیم ماهمه ک قرار نیس خوشبخت بشن

میدونی احساس میکنم دوستم یکم معذرت میخوام جوگیر شده 

فکر نکنم از نه دل دوسش داشته باشه چی بگم به خدا من آرزوی خوشبختی اش رو دارم 

چه دوست احمقی داری.با عرض معذرتعلاوه بر خسیس بودن بی مسئولیت و بی فکر بودن هم به صفاتش اضافه کن کسی ...

اره دقیقااا به خدا منم میدونم

چی بگم اخه😔

نمیخوام ناراحتی‌ و بدبخت شدن دوستم رو ببینم 

اگه پسر اهل تلاش،یعنی اگه کاری ولی الان درآمدش خوبه بنظرم اشکالی نداره

اون رو نمیدونم واقعیتا که تلاشگر هست یا نه 

ولی میدونم زیاد کار نمیکنه

نه حقوق مربیگری شنا خیلیی کمه خیلی حداقل مربی تیمی چیزی بود خوب بود ولی فقط آموزش هست😔🤦🏼‍♀️

قحطی شوهره مگه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626