2777
2789
عنوان

نمیدونم باردارم یا نه

270 بازدید | 32 پست

سلام من همیشه پریودم منظمه و ۳۰ روزه

۵ماهم هست که در حال اقدام هستم

این ماه روز ۳۴ پریود یکم خون دیدم البته با درد خیلی شدید تخمدانم داشتم میمردم

به نظرتون من باردارم یا نه

کسی شبیه من بوده به من کمک کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاالله خبر مامانی شدنتوبدی.... عزیزم خودتم آماده کن اگه خدایی نکرده مثبت نبودمثل من روحیه توازدست ندی... 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
ان شاالله خبر مامانی شدنتوبدی.... عزیزم خودتم آماده کن اگه خدایی نکرده مثبت نبودمثل من روحیه توازدست ...

مرسی عزیزم

خیلی سخته منفی باشه کلی تو ذوقم میخوره

مرسی عزیزم خیلی سخته منفی باشه کلی تو ذوقم میخوره

من تاحالا بیست بارتوذوقم خورده... دیگه دکترداروخونه منومیشناسه باخجالت بی بی چک میخرم.... 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
عزیزم چرا تا حالا نشده مشکلی هست خدای نکرده

هنوزیک سال نشده ها ولی رفتم دوتادکترهرکدوم گفتن زن وشوهرسالمید بعدیه دکتروخیلیاتعریفشوکردن رفتم پیشش آزمایش نوشت براهورمون بعدابردم گف یکم پرولاکتینت بالاس دوماه قرص نوشت حالامونده برابعدعید ببینیم دوباره آز بنویسه... اگه پایین اومده باشه ومشکل دیگه ای تااون موقع خودشونشون نده شاید بشه منم یه بی بی چک مثبت ببینم