2777
2789
عنوان

رلم چرا این جوری میکنه

296 بازدید | 39 پست

من ۱۷ سالمه اون ۱۸

بعد ۲ماه بود اشنا شده بودیم من دختری نبودم از حدومرزم بگذرم اونم درخواست نابه جایی نداشت من یکم بهش گیر میدادم مثلا این اهنگ دپو چرا گوش میدی وقتی با منی نمیدونم کلی چیزه دیگه از لحاظ چهره جفتمون خوبیم اما میگن من خوشگلترم بعد الان از وقتی جنگ شده رفتاراش خیلی سرد شده بهش گفتم چرا این جوری میکنی کلی پرسیدم به هر نحوی ولی میگفت به جون تو هیچی مگه چمه خب واین داستانا تا من بلاکش کردم شاید بیاد اما این سری نیمد دوستمو فرستادم بعد اومد پی ویم گفت که تو لیاقتت بیشتر از منه واین داستانا بعد گفتم خب والان من چیکار کنم میگه صبر کن زمان بگذره مثل اینکه رفته شهرشون اما اون پسره قبلی نیست انلاین میشه اما بهم پیام نمیده قبلا این جور نبود نکنه با یکی دیگه تو رابطس؟

اخه اهل این جور داستانا نبود حالم بده

خیلی آدم تاکسیکی نیستی؟

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

تاکسیکی چیه؟

سمی دقیقا عین اسی

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

چیزی از رل و عشق عاشقی تهش در نمیاد

برو بچسب به آرزو هات این بچه بازیا چیه

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

اینکه بلاکش کردی و در مورد گیر دادن نمیدونم ولی طرف منم همینجوری شده بعد یه سری مشکلات اگه آقایی هست تو سایت میشه بگه به نظرش سرش جای دیگه ای گرمه یا فقط زمان میخواد

❤️____♡___.من همون گلیم که رد برف روش نشسته ___♡_💜__.
نه اصلااااا شما که منو ندیدی ما پشت اکانتی هستیم که ممکنه خوده واقعیمونو نشون نده

طبق چیزی که تعریف کردی گفتم