سلام من پدرمو تو تصادف از دست دادم و حالا یه خواهرم با یه پسری آشنا شده که وضع خانواده پسره به ظاهر خوبه.خودش هم نظامیه پدرش مدیر اجرایی شرکته و مادرش هم پرستاره.بعد اینا یه روز میخواستن بیان خونمون از یکی دوماه قبلش ما همش تو فکر و غصه بودیم که وای باید به سر و وضع خونمون برسیم که یه وقت ابرومون نره مادرم بنده خدا با خواهر کوچیکم پاشدن خونه رو رنگ زدن.رفتیم میز و صندلی خریدیم و کمد دیواری زدیم و پرده هارو عوض کردیم که ظاهر خونه مرتب بشه.حالا اگر اینا عقد کنن یه مراسم بله برون میخوایم بگیریم مادرم میگه مراسم بله برون اگه تو تالار بگیریم هزینش زیاد میشه نداریم خواهرم میگه اگه تو خونه بگیرین باید خونه رو درست کنین در و پنجره ها تماما رنگ کنید فلان جارو گچ کنید فلان جا رو درست کنید.دیگ اخرش ناراحت شدم گفتم خواهر انقد اذیت نکن مامانو اذیت نکن فک کردی فک و فامیل پسره کین اینجوری میکنی ؟میگه از کجا میدونی کسی نیستن؟😒
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تا جایی ک میتونید ب سر و وضع خونه برسید البته در حد توانتون، بعدشم اون خانواده اگ آدمای خوبی باشن قطعا نگا در و دیوار شیک خونه نمیکنن خود آبجی شما مهمه ک ازش خوششون بیاد یا نه
برای یه بله برون ساده باید ساخت و ساز کنیم حالا برای خانوم😒
کدوم شهری با چه تعداد مهمون میخوای بگیرید
طرف سالن مخلط با ۸۰ نفر میشه ۳تومن
سالن جداگانه هم با ۱۵۰ نفر میشه ۸ تومن بنظرم کمتر میوفته تالار تا تعمیر خونه مگه اینکه بله برون خیلیییی پر جمعیت داشته باشید من خودم ۲۵۰ نفر مهنون داشتم خونه گرفتم
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد