2777
2789

سلام من آدمی هستم که به خاب هام اهمیت نمیدم و به محض بیداری فراموش میکنم مگر در موارد خاص و اینکه ربط به دخترم داشته باشه

الآنم خاب بودم اینقدر ترسیدم تو خاب که حد نداره...

خاب دیدم ی دیوونه بود همه رو میکشت

همه فرار میکردن از دستش 

ی جا منو دخترم تو خونه درو قفل کردم اما داشت قفل ها رو باز میکرد 

ی جا دیگه بود همه مون داشتیم با تمام توان می‌دویدیم از دستش فرار میکردیم یهو دخترم خسته اش شد و نشست ...منم از بس ترسیده بودم و اون دیوونه هم نزدیک داشت میشد وای نستادم 😭 فقط داد زدم اسم دخترمو و گفتم نشین پاشو فرار کن ...ی خورده راه که داشتم میدوییدم با خودم گفتم من چجور مادری هستم که بچمو ول کردم 😞

دوباره نمی‌دونم تو خاب چطور شد که راهمو از بقیه جدا کردم گفتم یه جا میرم که اون دیوونه نیاد و اونجا دخترمم تو آغوشم بود که از ترس از خاب بیدار شدم ...

خسته 💔

خب نگران دخترت هستی نگرانی که یک موقع آسیبی بهش نرسه. تو این اوضاع دیدن اینجور خوابا طبیعیه .همه نگر ...

ن گلم ربطی به اوضاع کشور نداره 

من اصلا بهش فکر هم نمیکنم 

خسته 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا هم همچین خابی دیدم که یه مرد زشت بزور قفل درو باز کرد 

چند روز بعد پسرمو از دست دادم 😭

بعدا فهمیدم اجل بوده ...حالام ترسم همینه 

خابم شباهت داره به اون

خیلی حالم بده 

پاشم صدقه بزارم کنار 

خسته 💔

نکنه به کسی شک داری یا از شخص خاصی میترسی که بخواد به شما و دخترت آسیب بزنه؟

ن گلم ... ولی این دیوونه که افتاده بود دنبالمون پسر یکی از فامیلامون بود 

الان ک بیدار شدم همش لعنت اون میگم ..دست خودم نیست 

خسته 💔

ن گلم ... ولی این دیوونه که افتاده بود دنبالمون پسر یکی از فامیلامون بود الان ک بیدار شدم همش لعنت ا ...

خب بیشتر مراقب خودتون باشید ،با اون فامیلتون زیاد در ارتباط نباش .و اینکه حتما دعا بخون سوره‌ی ناس ،وان یکاد خوبه.