2777
2789
عنوان

کسایی که میخوان فرهنگیان رو انتخاب کنن این رو بخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 31 پست
بهتر از بیکاریه ضمنا ما خانوما نیاز به درامد خیلی بالا نداریم

من بین خودم و مرد تفاوتی نمیبینم من از مرد پایین تر نیستم که درآمدم کمتر باشه حقیقتا 

از طرف خودت حرف بزن

She is working on a bio…

این نظر شماست نظرتون محترم،ولی چیزی که تو جامعه میبینیم این نیست اگه علاقه ای ندارید بهتره وارد دانش ...

من که چند ساله وارد دانشگاه شدم 

واسه کسی گفتم که شاید تو مسیر انتخاب رشته باشه و شک داشته باشه به انتخابش 

She is working on a bio…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بین خودم و مرد تفاوتی نمیبینم من از مرد پایین تر نیستم که درآمدم کمتر باشه حقیقتا از طرف خودت حرف ...

شما افکارت هرچی میخواد باشه باشه

واقعیت همینه وظیفه آقا هست که پول بیاره

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
شما افکارت هرچی میخواد باشه باشهواقعیت همینه وظیفه آقا هست که پول بیاره

شما توانایی خودتو کمتر مرد میبینی من اینطور فکر نمیکنم 

هر چی تو میگی واقعیت نیست 

She is working on a bio…

بهترین گزینه ؟ نه نیست اونایی که‌ پزشکی دندون دارو قبول نمیشنکاردرمانی هم قبول نمیشن پیرا هم قبول نم ...

کی گفته کسایی که اغلب میرن فرهنگیان، کاردرمان نمیتونستن بشن و پیرا ها رو قبول نمیشدن؟!!

شما همین الانش یه تاپیک بزن برم معلمی یا مثلا پرستاری، اغلب بهت میگن معلمی

تفاوت حقوق چندانی هم پیرا با معلمی نداره در حد ۳ ۴ تومن

بهتر از بیکاریه ضمنا ما خانوما نیاز به درامد خیلی بالا نداریم

اره بخوای بین بیکاری و فرهنگیان انتخاب کنی اره فرهنگیان بهتره 

ولی بخوای بین فرهنگیان و شغلای دیگه انتخاب کنی فرهنگیان خیلی جدی کم میاره 

She is working on a bio…

کی گفته کسایی که اغلب میرن فرهنگیان، کاردرمان نمیتونستن بشن و پیرا ها رو قبول نمیشدن؟!!شما همین الان ...

پرستاری شاید 

که بازم به شدت نظر من رو پرستاریه 

حداقل جای پیشرفت داری 

ولی خب تراز اینایی که میخوان فرهنگیان بزنن رو‌ نگاه کن تو همین سایت 

اکثرا رشته دیگه میخواستن نیاوردن رو‌اوردن به فرهنگیان

She is working on a bio…

اره بخوای بین بیکاری و فرهنگیان انتخاب کنی اره فرهنگیان بهتره ولی بخوای بین فرهنگیان و شغلای دیگه ان ...

مخالفم حقوق فرهنگیان و پرستاری یکیه پرستاری پر زحمت نا امنه فرهنگیان بهتره

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
پرستاری جای پیشرفت داره حقوق پرستاری بهتره پرستاری کجاش ناامنه😐

عزیزم تو پرستاری پزشکای کثیف از مجردا رابطه میخوان این یک

دو اینکه تو معلمی مگه نمیشه پیشرفت کرد‌؟این همه آموزشگاه 

من معلمم رفت آموزشگاه زد الان پول پارو میکنه

پرستاری شاید که بازم به شدت نظر من رو پرستاریه حداقل جای پیشرفت داری ولی خب تراز اینایی که میخوان فر ...

خو همینا کی گفته قبولن حتما؟!! 

اولا ۲ ۳ برابر ظرفیت دعوت میشن(همشون قبول نیستن)

دوما برای دبیری تجربی اغلب شهرا تراز حدود ۸۴۰۰ به بالا میخواد ، برای ابتدایی ۷۶۰۰ به بالا(یسری شهرا استثنا داره به خاطر شرایط محیطی و... که روی رتبه قبولی رشته های دیه مثل پیراها ، رشته های تاپ و... اثر میزاره و رتبه های بدتر هم قبول میشن، شهرای تیپ ۳ منظورمه)

پرستاری به جز مهاجرت، جای پیشرفتش دقیقا کجاست؟!

نظر شما محترمه ولی نظر شما ، نظر اکثریت نیست!

معلمی هم جای پیشرفت داره ، اونی که راکد مونده تقصیر خودشه

معلم خصوصی از معلمای آموزش و پرورش هست که باید برای کلاس خصوصیش رزور کنی ، ساعتی ۶۰۰ ۷۰۰ تومن میگیره

این یه بخشی از آینده کاریشون میتونه باشه 

بهترین گزینه ؟ نه نیست اونایی که‌ پزشکی دندون دارو قبول نمیشنکاردرمانی هم قبول نمیشن پیرا هم قبول نم ...

من حقوقش کنار نیام فضای بستشو نمیدونم چیکار کنم 

نه منظاهرم و نه مذهبی و تو این محیط مطمئنم خفه میشم