من خونه تو یکی از شهرهای بزرگ دارم تفریحی و تابستون میریم..ولی تعداد نزدیک خانواده شوهرم تو اون شهر یا هستن یا رفت امذ دارن.بدون اجازه و خبر من فقط با اجازه شوهرم توخونه من رفت امد دارن.میرن تغییر دکوراسیون میدن تمیز کاری میکنن حتی ممکنه چیزی هم بخرن بزارن اونجا یا کلا مثل خونه خودشون. کل اتاقا و خونم رفت امد دارن و وارسی میکنن.من دوس ندارم نمیدونم چ زبونی بگم تمیز کاریتون و محبتتون نخواستم بدون اجازه من وارد خونم نشید.شوهرم چون خانوادشه میگه موردی نیس ولی من دوس ندارم.بی احترامی بزرگی ب منه.خاله همسرم بنده خدا سنش بالاس شوهرم امروز گفت کارگر گرفتع کل خونه گردگیری و تمیز کرده روبالشی ها و ملافه ها شستن.نمیدونم واقعا چی بگم..من کل خونه تمیز میکنم و میرم ولی ممکنه بهرحال با فاصله زیاد میریم گردوخاک بگیره.ولی دوس ندارم حتی برن تمیز کنن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.