2777
2789
عنوان

مشکل از منه یا مامانم یا بابام

330 بازدید | 1 پست

سلام 

نیومدم کمک بگیرم فقط بگید تقصیر کیه؟

من از بهمن ماه پریود نشدم به مامانم میگم ببر دکتر نمی‌بره میگه جونت در بیاد از گوشیه 

من تحرک کمی دارم چون چند روز قرصامو نخوردم اصلا نمیتونم تحرک کنم البته قبلش وقتی قرص میخوردم تحرکم کم بود ولی دست خودم نیست شبا خوابم نمی‌بره ب زور میخوابم مامانم میگه شبا نمیخوابی

من نگرانم کیست باشه میگم ببر دکتر ی بار هم یک ماه پریود نشدم اون وقت بردن الان نمیبرن میگن چیزیت نیست رفته به بابام گفته بابام میگه تو کجا کیست کجا (سَن هارا کیست هارا) مامانم میگه ورزش کن ولی اگه با ورزش بخوام پریود شم تا الان میشدم من سوارکاری میرفتم بابام دیگه نمی‌بره میگم خب سوارکاری ورزشه ببر دیگه ولی نمی‌بره میگه برو بابا جنگه آخه ربطی به جنگ داره؟

خدا خدا میکنم چیزی شده باسه بهم شرمنده نشم

میخورم میگن نخور نمی‌خورم میگن بخور

رفتم دستشویی اومدم داشتم میرفتم به بابام زنگ زدن کد گفتن سریع گفت یادداشت کن منم حفظ کردم گفت ۸۸۸۶۸ بعد دست پاچه میشه میگه ۸۲ بعد قطع میکنه منو دعوا میکنه میگه اِشَک(خر) ی عالمه فحشم داد منم رفتم بیرون

مثل سگ میپرن بهم

منو داداشم دوقلوییم ۱۵ سالمونه اون رل زده مامانم هیچی بهش نمیگه درساشم افتضاحه اصلا هیچی بهش نمیگه اگه من بودم الان سرم بالا نیزه بود

من یکم کم میگیرم همه دعوام میکنن نزاشتن من برای خودم انتخاب رشته کنم اونا برام انجام دادن بعد داداشم آزاده 

اون میره بیرون همیشه بیرونه من ی بار رفتم بابام بهم گفت خراب من اصلا بیرون نمیرم و دوستی ندارم افسردگی گرفتم میگن چرا اینجوریی همش غر میزنن سرم