2777
2789

تو یه شهر هستن برادرم  هم هفته‌ای دو سه بار سر می زنه

ولی مامانم باز هر روز زنگ می زنه به دادشم

من به مامانم گفتم هر روز زنگ نزن شاید زنداداشم خوشش نیاد

مامانم میگه به اون چه ربطی داره من زنگ می زنم به بچم

ب زن داداشت اصلا مربوط نیست

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

خب گاهیم سراغ عروس برن به اونم زنگ بزنن

در کل کار مادرتون بد نیست 

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرروز چی میگن به هم؟

من با مادر شما کاری ندارم 

ولی کلا زیادی زنگ زدن زیاد رفتن خونه کسی آدم رو از ارزش میندازه 

مثلا دو روز زنگ نزنه که بقیه دل تنگش بشن خوبه یا اینکه تلفن زنگ زد بگن باز فلانی زنگ زد

من در مورد مادرشما نگفتم ها اخلاق خودم اینه

یه کمی هم باید فاصله گرفت دلتنگ آدم بشن

مادر شوهر من روزی دوسه بار میزنگه به شوهرم 

ما تهران اونا میاندواب

به من چه خب بچشه دیگه نگرانشه

با اینک من و مادرشوهر ۸ساله قهریم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂