2777
2789
عنوان

واقعا دلم شکست از شوهرم خیلی

1435 بازدید | 26 پست

پدر مادر من خیلی در حقش بودن چه کمک چه مالی بعد تولیدی داره مادرم یه چیزی از تولیدیش نیاز داشت بعد آروم به من گفت اون بسته ای فلان قیمته مامان گفته براش ببرم منم از دیروز تا حالا باهاش قهرم بی لیاقت تو خونه بابام نشسته ماشین براش خریدن اون وقت انقدر بیشعور هست 

به خاطر شرایط جنگ اومدیم خونه مادر شوهرم هر چقدر باهام حرف میزنه جواب شو نمیدم همه فهمیدن قهرم ضایعش هم می‌کنم همش چون دلم خیلی شکسته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری من بودم خشتکش رو میکشیدم روی سرش هرچی مامان بابام بهش دادن هم ازش میگرفتم

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

درکت میکنم ..منم شوهرم رفت وامد نداره همین دیشب دلم ازش شکست چون جایی ک بخواد دلش بکشه میره ..کاری ازدستم برنمیاد با اینکه خصوصیات خوب زیادی داره ولی بخاطر این اخلاقش ب چسمم نمیاد کینه ای شدم ونمیتونم از ت دل بهش محبت کنم بدم میاد بهش محبت کنم

ببخشیدا وقتی داماد و پرو میکنید‌ خونه و‌ماشین براش تهیه میکنید اخرش همین میشه

کسی به داماد چیزی نمیده همه دوست دارن دخترشون تو رفاه باشه ماشین که به اسم خودمه خونه هم بعدا بابام با دیدن رفتارای عن شوهرم  ازش پول رهن گرفت

درس عبرتی باشه برات که هرگز اما هرگز از لخاظ مالی دلت براش نسوزه دوستم...هرگز براش طلا نفروش یا ملاحظه جیب شو نکن راحت خرج کن 

من عاشق داستانهایی هستم که در پایان زن ها خودشان ، خودشان را نجات میدهند.👠💄👒