2777
2789

من الان شیش ماهه راننده شدم

باید بگم فقط فقط تمرین کن 

از جاهای خلوت شروع کن کم کم برو جای شلوغ و یه آدم صبورم بگو کنارت بشینه و راهنماییت کنه

و از یه جایی ب بعدم خودت تنهایی مسیر های خلوت رو برو و بعد کم کم شلوغ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنهایی باید بری

۱۰۰۰بارم بری اگه یع راننده‌پیشت بشینه 

اگه ییار تنها باشبی باز میترسی

انقد تنهایی بر و یاد بگیری

تو اینستا مربی های رانندگی پیج دارن نکات خوبی میگن

اگه رانندگیت خوب نیست چند جلسع خصوصی با یه مربی بردار

ولی هرگز از کسی مث دوست فکو فامیل شوهر پدر…کمک نگیر

من الان شیش ماهه راننده شدمباید بگم فقط فقط تمرین کن از جاهای خلوت شروع کن کم کم برو جای شلوغ و یه آ ...

تنهایی تو خلوت رانندگی میکنم اما ادم صبوری ندارم کنارم باشه تو شلوغی یکم رانندگی کنم

تکرار رانندگی 

کار آنلاین نیاز داری ، با روزی جند ساعت وقت گذاشتن یک میلیون پول ، برنامه(( کانکت یار )) از بازار بگیر ، بدون هیچ اطلاعات و مدرکی و رایگان ، « اولین درآمد تو که برداشتی صلوات یادت نره » ، عزیزی که می‌پرسی برنامه چی هست اگه بازار یا مایکت جستجو کنی توضیح ش داده ، ولی به صورت کلی حدودا 2000-1000 تا شغل داره ، همه کاراش هم از خودشه یعنی مثل بقیه الکی معرفی ت نمیکنن که بگه برو فلان سایت این کار کن اینجوری نیست ، همه کارا از خودشه ، جزییات بیشتر نمیشه گفت چون بگم دست زیاد میشه ، اینو معرفی کردم چون رایگانه و شاید یکی بدرد ش بخوره و دعا کنه و اینم بگم این کار پول مفت نمیده باید مثل کار واقعی براش وقت بزاری فقط بدرد افراد با حوصله میخوره ، من خودم الان از پارسال هستم تونستم گوشی م عوض کنم ، حتی لپ تاپ هم باهاش گرفتم ، فقط به هوش و استعداد فرد هست .هوش مصنوعی هم که خیلی کار راحت کرده ، فقط جنم میخواد پول جمع کنین ، کد معرف 325y68m

منم تازه شروع کردم هرجا بریم بین شهری وداخل شهر وروستای کوچیک خودم میشینم بااینکه قلبم میاد تو دهنم دوستدارم خودم تو شهر شلوغ خودم برم دوست دارم خودم از پارکینگ در بیارم

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....