2777
2789

در صورتی اینجوری نیست 

تازه عقد کردیم قبلا دوست بودیم 

من در طول روز ی زنگ ظهر میزنم ی زنگ شب اونم در طول روز بیکار بشه زنگ میزنه 

اخه همسرم سرکاره سربازم هستش من میگم دستش بنده هی زنگ بزنم مزاحمش بشم به همسرم گفتم من خیلی رفتارم سرده ؟ گفت نه درکم میکنی خوبه منم خوشم نمیاد زیاد پیگیر باشی 

الان نظر شما چیه ؟

قانون اول ازدواج اینه نزاری کسی راجع به زندگیت نظر بده 

هرکسی شوهرشو بیشتر میشناسه 

من شوهرم سرکار بهم زنگ بزنه کلشو میکنم ...عاشقشم خیلیم خوبیم ...در طول روز یکبارم تلفن نمیکنیم 

یکیم هر ساعت زنگ میزنه 

پس قیاس ممنوع

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستات چرا خبر از زنگ زدنات داشته باشن؟؟؟

دوستات چرا خبر از نحوه رابطه ت داشته باشن؟ ؟؟

چرا زندگی شخصیتو ریختی رو میز؟؟؟

ک بگیم نظر دوستات مهم هست یا ن 

یا بگیم دوستات درست میگن یا ن  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ما اولا هردیقه زنگ و پیام الان دیگه نه شتید سرکار بره یبار زنک بزنم شایدم نزنم اگه کاری داشته باشم زنگ میرنم ولی الان خیلی بیشترازاولا دوسش داشتم

زنگ و پبام زیادی وقتی ازهم دورین بیشتر باعث دعوا میشه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

چرا نظر دوستات مهمه برات؟خودت میزان علاقه ای که تو قلبت هست نصبت به نامزدت یا همسرت و یا میزان علاقه ایشون به اون رو کم میدونی یا طبق نظر دوستات حرف میزنی عزیزم جواب سوالت تو قلبته نه پیش دوستات به نظرم اگه از عشق و علاقت مطمعنی به دوستات اصلا اجازه اظهار نظر نده راجع به موضوعات شخصی زندگیت چون هیچکس قد یه زن نمیتونه عشق واقعی مرد رو تشخیص بده و هیچکس اندازه ما زنها نمیتونه خودشو گول بزنه در مورد یه رابطه یه طرفه

زندگیتو با حرف دیگران جلو نبر.اینا رو براشوهرتم تعریف نکن که چهار روز دیگه هر چی بگی میگه دوستات یادت دادن و روابطتو محدود میکنه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
قانون اول ازدواج اینه نزاری کسی راجع به زندگیت نظر بده هرکسی شوهرشو بیشتر میشناسه من شوهرم سرکار بهم ...

من اصلا ب دوست پسرم زنگ نمیزنم خودش زنگ میزنه همیشه ولی خیلی خوب و صمیمی باهاش رفتار میکنم هردفعه زنگ میزنه

نه بابا زیادی پیگیر باشی خوب نیس اصلا

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

دقیقا منم سر کار نمی تونستم جواب تلفن شوهرم بدم فقط تک می زدیم به همدیگه 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)