2777
2789
عنوان

بااین پسرازدواج میکنین آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1693 بازدید | 58 پست
ششما یه سر باید بری شهرک صنعتی بزنی لامصب انگار سالن مد اومدن بیرون هم خوشگلن هم خوشتیپ

آره چهرش خوبه اما تیپشو نمیدونم

بنظر آدم بااخلاق وکاری میومد

بنظرم بااین سن ماشین وخونه داره وحتی یه مغازه اجاره داده خوبه نه؟

بنظرتون میشه یه زندگی متوسط به بالا داشت؟

خواهرم خیلی زرنگه میتونع یه شغل خوب دست وپا کنه

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

نه من شوهر اتو کشیده دوست دارم

😂😂وکیل

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سن آقا چقدره کامنت گذاشتم براتون نیومد؟

۲۵ یا ۲۶ فکنم کامنت منم براتون نیومد

بنظرم حیفه بزار با آدم تحصیل کرده ازدواج کنه

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

شوهر دوستم نجاره مثل پرنسسا باهاش رفتار میکنه

مهم اخلاقه و جنم مرد هست 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اره اگه اخلاقشم اوکیه عالیه

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

سن آقا چقدره کامنت گذاشتم براتون نیومد؟

سنش ۲۵ ۲۶

توی تاپبک گفتم🤍🤍

من باشم نه

اولا فعلا خیلی زوده برا ۲۰ سال، شناخت کامل هم ازش نداره، جتی تکلیف خونه و درآمدشم مشخص نیست، حالا اگه بخواد با اون حقوق جوشکاری خونه اجاره کنه هم که چی بخورن؟

از یه طرفم محیط کار و حتی شغل تو سطح و لِوِل آدما تاثیر میذاره

دخترای امروزی شوهراشون باید چیکاره باشن؟

لابد دکتر؛ مهندس ،فضانورد  

سفینه برونه براشون 😅😅😅