2777
2789
من قبل امتحان نهایی‌یم از کافه گرفتم خوردم چقدر بهش گفتمآخر سر حالم بد شد قسم خوردم دیگه لب نزارم

🤣 ولی اون یکی دو ساعت اولش خیلی خوبه بعدش پدر ادم در میاد

🥲🥲🥲 وای مرسی که گفتی حواسمو جمع میکنم

آره افراط نکن فوقش دو شات بخور

با معده خالی نخور

ظهر به بعد هم نخور

از یه جایی به بعد انرژی نمی‌ده

تو همون حد کم نگه داری انرژی‌بخشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاپوچینوهم مثل قهوه سرحالت میاره؟؟؟؟

باور کن پدر من قهوه میخوره بیدار بشینه فوتبالای اروپا رو ببینه به یه دقیقه نکشیده میبینه خوابیده😂کلا روی ایشون تاثیر نداره قهوه. میخوام بگم تاثیرشون روی هر شخصی متفاوتع

برای من که جواب میده و خیلی خوبه

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

من اسپرسو میخورم یک شات کم بعد چندساعت بی قرار و استرس اظطراب میگیرم نمیدونم دلیلش چیه؟

بخاطر کافئینشه عادیه

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

من دیگه قهوه خور نیستم دوست عزیز قشنگ یه معتادم هرر لحظه دستمه یه لیوان پر وقتی نمی‌خورم گریم میگیر ...

یاابلفضضض ۱۰۰ روبیستا من بخورم باید برم بیمارستان🤣

فقط زیر ۵۰ 

من دیگه قهوه خور نیستم دوست عزیز قشنگ یه معتادم هرر لحظه دستمه یه لیوان پر وقتی نمی‌خورم گریم میگیر ...

الهی😂 چقدر بامزه نوشتی 😁😍

ولی سعی کن زیاده روی نکنی

سبویی هستم، پر از آب زندگانی و مردگانی، که کافی است کمی به یک سو خم شوم تا از من سیل افکار زیبا جاری شود. (تنهایی پر هیاهو)