2777
2789

بچه ها این زن ۳۱ سالشه و مجرده صندوقدار رستورانه منم مهماندار بعد دیشب رفتم شارژرو از کارتخون کشیدم کارتخون پر بود زدم به گوشیم‌گفتم ده دقیقه دیگه میکنم گوشیم خاموش پیشه مامانم نگران بعد جلو یه همکار دیگه یهودداد زد نههههههههه کارتخون شارژ ندارههههههه دست نزن با اینکه پر بود شارژرم برای خودش نبود خلاصه خیلی ناراحت شدم بعد کلا تا شب تو قیافه بود بعل من مثل احمقا اخر شب رفتم‌گفتپ نزدیک‌پریودی قیافه گرفت یا اینکه هی بهش میگم خسته نباشی ....جان حس میکنم از احترام زیادی سرش گیج رفته چجوری رفتار کنم باهاش امروز 

خاک تو سرتون تو این وضعیت هنوز فکر پسر بازیتونین

🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم.                  لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خب چیکار کنن ملت تاکی باید سکوت کنن راجع به عادی ترین مسئله زندگیشون حرف نزنن

مگه سکوت کردن از اول فقط شوهر پسر شوهر پسر تواین وضعم ول نمیکنن پسرا هیچ اینارو ادم حساب نمیکنن اینا تو نخن هولا

🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم.                  لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

مگه سکوت کردن از اول فقط شوهر پسر شوهر پسر تواین وضعم ول نمیکنن پسرا هیچ اینارو ادم حساب نمیکنن اینا ...

یجوری باید سرگرم بشن دیگ چقد اخبار استرس زا گوش کنیم اینجا هم که کلا ممنوعه حرف سیاسی زدن وگرنه مطمئن باش دغدغه اصلی هممون شرایط الانه

به نام