2777
2789

دختر 18ماهه من فوق العاده لجبازه چیکارش کنم؟؟ در حدی صداش هم میزنم محل نمی زاره اما عمش مثلا صداش کنه برمیگرده.. همش میره پشت تی وی میخاد بندازتش هیچ جوری هم نمیتونم حواسش پرت کنم.. یه چیزی بخاد هم اصلا کوتاه نمیاد.. خیلی شلوغه و جیغ جیغو هست... شما چه راهکاری دارین؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهش آرامش و جدیت خودتونه

مثلا جریان تی وی وقتی نمیاد کنار خودتون بریدبا اخلاق خوب و خنده بغلش کنید و بیاریدش کنار 

وقتی آوردیش کنار ولش نکن محکم بغلش کن بوسش کن بهش بگو چقدر دوست دارم و شروع کن بازی دلخواه 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

بعضی وقتا کلافه میشم... نمیدونم چیکارش کنم؟ میگم واسه دخترم شعر که میخونم اداهایی که بش یاد دادمو در میاره.. این یعنی خوب میشنوه نه؟؟ در ضمن 8تا9کلمه ای هم میگه.. انا نه اینکه همیشه ازشون استفاده کنه.. شما بچه خاتون چه حورین؟؟ 

راهش آرامش و جدیت خودتونه مثلا جریان تی وی وقتی نمیاد کنار خودتون بریدبا اخلاق خوب و خنده بغلش کنید ...

عزیزم زیاد انجام دادم این کارو... ولی یه فرصت گیر بیاره بازم انجام میده... من میگم لجبازه از اون لجبازاااااااااشه

بچه ها توان گفتن درد و احساس واقعی رو ندارن

پس با لجبازی و جیغ نشون میدن 

بعد از هر امر و نهی حتنا بغل و بوس باشه حتی مقاومت کرد قلقلک و شوخی و بوس و کلمات محبت آمیز ولییییی از حرف خودتون کوتاه نیاین

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
عزیزم زیاد انجام دادم این کارو... ولی یه فرصت گیر بیاره بازم انجام میده... من میگم لجبازه از اون لجب ...

طبیعیه شاید تا ده و بیست بار لازم باشه انجام بدی نباید خسته بشی .مدل بچه شما اینجوریه 

دختر شما باهوشه اینجور بچه ها فوری نقطه ضعف رو میفهمن پس اصلا اخم نکن ولی از حرفت کوتاه نیا 

طبیعیه شاید تا ده و بیست بار لازم باشه انجام بدی نباید خسته بشی .مدل بچه شما اینجوریه  دختر شم ...

مرسی گلی.... آره واقعا باهوشه... بیشتر با محیط در گیره تا با صدا... جز اینکه یه صدایی بلند باشه و حواسش پرت کنه.. خیلی هدفدار با اسباب بازی اش بازی میکنه.. اینم طبیعیه..؟؟؟ 

مرسی گلی.... آره واقعا باهوشه... بیشتر با محیط در گیره تا با صدا... جز اینکه یه صدایی بلند باشه و حو ...

پسر منم اینجوریه ..همش دور وسایله ...فقط چند تا کلمه بلده ..مثل می می . بابا ..و چند تا صدای نامفهوم ..جدیدا یاد گرفته همش نیشگون میگیره ..تا پا میشم برم دور کارا میاد که بغلش کنم محلش نمیزارم ..بجای اینکه صدام کنه مامان ..همش پامو نیشگون میگیره 

مرسی گلی.... آره واقعا باهوشه... بیشتر با محیط در گیره تا با صدا... جز اینکه یه صدایی بلند باشه و حو ...

بله اینجور بچه ها متاسفانه به عنوان بچه های لجباز و بد قلق شناخته میشن و پدر مادر هنیشه حسرت آرومی بچه های دیگه رو دارن 

در صورتی که این بچه ها قابلیت نابغه شدن دارن

اگه بجای دعوا و سرو صدا باهاشون با روش درست رفتار بشه بهترین بچه ها در کل فامیل و اطرافیان میشن

بیشتر سعی کن بازیهایی براش بزاری که هیجان و آموزش غیر مستقیم داشته باشه

بیشتر سعی کن نظر شو بپرسی

مثلا بین بستنی و شکلات کدوم رو دوس داری ؟خودت انتخاب کن و فقط یکی رو باید انتخاب کنی

و حتما همونو براش بگیر 

سر لباس سه یا چهار مدل خودت انتخاب کن و براش بزار بهش بگو خودت انتخاب کن کدوم رو بپوشی

اینجوری هم حرف شما میشه هم بچتون بخاطر حق انتخاب لجبازی و نا آرومی نداره

بله اینجور بچه ها متاسفانه به عنوان بچه های لجباز و بد قلق شناخته میشن و پدر مادر هنیشه حسرت آرومی ب ...

مرسی گلی از راهنماییت... من کلا آدم آرومی هستم.. اخم هم نمیکنم به بچم اصلااااااا.... خیل یا میگن لووووس کردی بچه رو

پسر منم اینجوریه ..همش دور وسایله ...فقط چند تا کلمه بلده ..مثل می می . بابا ..و چند تا صدای نامفهوم ...

حتما از کسی یاد گرفته

شما قبل از ترک بچتون بوسش کن و بهش بگو من باید برم نهار درست کنم با هم بخوریم یا کارامو انجام بدم زود میام با هم بازی کنیم به مرور درست میشه ولی حتما بعد از اتمام کارتون حتنا به قولتون عمل کنید تا دفعه بعد بازم منتظر شما بمونه 

در نبودتون حتما کارتون یا اسباب بازی در اختیارش بزارین