2777
2789
عنوان

بنظرتون طلسم شدم

1173 بازدید | 11 پست

دوستان من بوتیک دارم هفته ی قبل ظهر نشسته بودم مغازه، یه خانم با دختر جوانش وارد شد حدود بیست سالع، هر دو چادری بودن و کاملا محجبه، خود خانمم نهایت چهل چهل ساله...وارد که شدن دخترش رگال رو نگاه میکرد ، خود خانمه اومد جلوی میزم و به خداوندی خدا پنج دقیقه بدون یک کلمه حرف با یه نگاه جدی و متمرکز و خشمگین زل زد تو چشمم...هی میپرسیدم بفرمایید، چجوری میتونم کمک تون کنم، دنبال چه لباسی میگردید. بخدا یک کلمه هم حرف نزد و حتی یه لحظه هم چشم برنداشت از چشمم...حتی پلک هم نمیزد، خانمه قد بلند با پوست سبزه و چشمای سبز رنگ و گرد داشت...همونجا قلبم ریخت و به نفسم میلرزید انگار زیر پام خالی شده باشه...عین مجسمه پنج دقیقه بدون پلک زدن و یه کلمه زل زد تو چشمم و برگشت رفت هیچی هم نپرسیدن... بشدت برام عجیب بود

من عاشق داستانهایی هستم که در پایان زن ها خودشان ، خودشان را نجات میدهند.👠💄👒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا 😐بیرونش میکردی همون وقت از هفته قبل فروشت کمتر نشده؟

چرا کم که شده ولی شرایط الان خاص هم هست نمیشه گفت

😑😑😑این چ ربطی ب طلسم دارع

چون بعضی طلسم ها با نگاه انجام میشه...اینکه پنج دقیقه اومد جلو میزم و زل زد و بدون یه کلمه رفت، فکرمو میبره به اون سمت

😑😑😑این چ ربطی ب طلسم دارع

من شنیدم بعضی طلسم ها با نگاه کردن تو صورت و چشم طرفه....چه دلیلی داره یه فردی وارد مغازه ت بشه بیاد جلو میزت پنج دقیقه زل بزنه تو چشمت و بره؟