2777
2789
عنوان

دامادوپدر زن

342 بازدید | 37 پست

سلام خانما من یه مشکلی برام پیش اومده

۳سال ازدواج کردم ،خانواده ام مخصوصا پدرم روابط اجتماعی خوبی ندارن ،توی این ۳سال کاری کردن که همسرم دیگه رغبتی نداره واسه رفتن

آخه هروقت میریم اونجا ،فقط تلویزیون میبینیم،یا تهش دیگه بابا بگه خونه بخر ،ماشین بخر ،کارت چرا اینطوریه ،ساعتش زیاد حقوقش کم ،ویا شوهرم بخاطر خواهرام که معذب نباشن میرفتن طبقه پایین وبمن میگفتن توبرو بالا خوش بگذرون

منم هی طبقه بالا،هی پایین ،دیگه امسال صداشون دراومد که کمتر میریم ،شما هرچند روز دوست داری برو

ولی من کمتر میام

میخوام بدونم پدر وخانواده شما با داماد جه طور رفتار میکنن ،

ما داماد گرفتیم دوباره ،میخوام بدونم بقیه مردم چکار میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم مصه شماییم خانوادم بلد نیستن رفتار درست با داماد بکنن. تازه پدرمم همش نصیحت میکنه و شوهرم بدش میاد. هرچنوقت یه بارم با بابام قهر میکنه و فشش میده و منم نمیرم اونجا‌ . بیشترم مادرم اینا میان سر میزنن. واقعن که بابام زبونش تنده و هرچی میگه باید تائید کنیم حتی اشتبا باشه من به شوهرم حق میدم.

چون میگذرد غمی نیست.  تا بگذرد هم درده کمی نیست😐

من شوهرم کلا ساکت و ارومه.با هیچکی نمیحرفه.خواهرمم ازدواج کرده.میریم اونجا سه چهار روز میمونیم.مشکلیم نداریم.بابامم ک خسته تا میاد میخوابه

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜

بابام همش اینجوری کن اونجوری کن پول پسنداز کن چقد حقوق میگیری و بقیرو مثال میزنه شوهرمم بدش میاد. یه کاری که شوهرم بکنه یا چیزی بگه بابام مخالف باشه به شوهرم میگه جوونی نادونی میکنی نمیفهمی‌ . اونم قهر میکنه بعد که بابام میگه چرا نمایین اونجا میگم برا اینکه بد حرف میزنی میگه من چیزی نگفتم که تازه ناراحتم میشه. شانسه مائه والا

چون میگذرد غمی نیست.  تا بگذرد هم درده کمی نیست😐

من واقعا خسته شدم ،شوهرم خیلی شاده ،وقتی میخوایم بریم من عزا دارم ،میگم بیچاره یه روز بیکاره ،بخاطر من مجبوره ،الان خودم کمش کردم ،والا تا پارسال هرهفته میرفتیم 

خدا رو شکر کار شوهرم طوریه که من دو روز یکبار میرم خونه بابام اینا و شوهرمم نمیاد خونشون من که راحت هستم و واسم زیاد مهم نیست-چون قبلا که کارش اینطور نبود یک هفته یکبار میرفتیم شوهرم میگفت چرا اینطور رفتار میکنن چرا ال میکنن چرا بل میکنن منم واقعا خسته میشدم از حرفاش

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

پدرمنم کمی خشنه 

خواهربزرگم روی پدرومادرم خیلی نفوذ داره.بهم حسودی میکنه وهمیشه سعی داره نلمزدمو پیش خوانوادم خراب کنه.یه هفته پیش یه دعوایی راه انداخت که بیا وببین

الانم نامزدم خونمون نمیاد

پدرمم میگه نباید به داماد زیاد رو بدی

دیگه خسته شدم از دست خانوادم