2777
2789
عنوان

تو خواب حالم بد شد

17430 بازدید | 22 پست

ساعت ۴ صبح یهو از خواب پریدم قلبم تند تند میزد عرق سرد کرده بودم نفسم بالا نمیومد انگار یکی داشت قفسه سینم فشار میداد گفتم الانه که سکته کنم بدنم سر شده بود

استرس و اینام ندارم بگم بخاطر اونه

بخاطر چی بوده یعنی؟ نگران شدم

در خاموشی های من فریاد هاست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پنیک حالا منم دو روزه حس میکنم فشارم یه مواقعی میره بالا در حد بنز

وای فکر کنم بخاطر فشار بالا باشه خیلی وقته ازمایش ندادم

حالا من چند ماهه شام حذف کردم وضعم اینه

در خاموشی های من فریاد هاست.

وای فکر کنم بخاطر فشار بالا باشه خیلی وقته ازمایش ندادمحالا من چند ماهه شام حذف کردم وضعم اینه

ازمایش چربی و اینارو بگو دکتر بده

فشارخونم معمولا اینطوریه که یهو یه دلشوره خاصی میگیری و پشت سرت درد میگیره یا سرت یا خون دماغ میشی حتی ممکنه خون کم هم بیاد ولی خون دماغ بدون دلیل واسه فشارخون هست 

اگه تو خونه دستگاه داری چک کن فشارتو چند بار

البته بگما من بهمن ماه حالم تو خواب بد میشد بعد معلوم شد که کم خونی و فقر اهن شدید داشتم که روانپزشک گفت ممکنه که واسه اون باشه که تو خواب حالت بد میشه گفت اگه اهن خوردی و خوب نشدی اونوقت میگیم پنیک هست و بهت دارو میدم

من خیلی وقتا اینجوری میشم

همراه با تهوع شدید

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

من خیلی وقتا اینجوری میشمهمراه با تهوع شدید

منم اینجوری شدم متاسفانه خواب بد دیدم بعد بلند شدم‌مغز در حال ترکیدن بودن از درد همراه با حالت تهوع شدید و

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس