2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بینی مو عمل کردم 

ولی از نظر خودم زیاد تغیری نکردم

البته خودم خوشگل بودم و حس میکنم قیافم تغیر آنچنانی نداشته

پرواز کن تا آرزو ، زنجیر را باور نکن !توی لاین ژل و بوتاکس و کاشت مژه و پرسینگ بدن و تتوی بدن  و بافت مو کار میکنم 😍اموزش هم میدم هم مجازی هم حضوری 🙃 اموزش شمع تراپی و تک نیت هم دارم صفر تا صد 😍دختر کوییک سوار🫠ماشینمو با زحمت خودم و با درآمد خودم خریدم ن پول مهریه هست ، و ن از پول بابام🤌  

من یکی رو می شناسم بعد عمل انقدر تغییر کرد که مامان هم نشناخت خیلی ناز شد ولی اون دماغش استخونی بود

وای خوشبحال کسایی که خوب درمیاد براشون من خیلی میترسم شانسم ندارم اصلا ک خوب بشه با نشه 

🍓

بنظر من رو مدل چشمم تاثیر داره 

من اطرافیان عمل کردن کلا چهرشون زیر و رو شد 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.
یعنی ممکنه عمل کنم نشناسنم حین اینکه چسب دارم؟؟

ببین بنظرم کسی ک بینیش خیلی ایراد داره و بزرگه عمل کنه تغییر میکنه اونایی ک بینیاشون ایراد انچنانی نداره عمل کنن فرق انچنانی نمیکنن 

این نظر منه و دیدم

وای اره دقیقا من عمل کردم تو فامیل نشناختنم بعد دختر عموم میگفت تروخدا ژلم زدی گونه هات؟ گفتم نه بخد ...

وای چ خووب دقیقا یکی از فامیلای ماهم همه فکر میکنن ژل زده 

🍓

برای بعضیا خیلی خوب میشه بعضیام لاغرتر میشن ..من اطرافم از دوستام دیدم البته سنش بالا بود جراحی کرد ..گوشت صورتش ریخته مگه بره ژل بزنه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌