2777
2789
عنوان

از بیکاری دارم جان میدم به حق علی

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سال پیش 8 ماه گوشی نداشتم باور کن شب نبود که خواب کار با گوشی و اینترنت رو نبینم 

من تصمیم گرفتم بشینم و درس هام رو برای آزمون استخدامی بخونم 

البته فقط در حد تصميم باقی میمونه چون تکلیف 2 امتحانم هنوز مشخص نشده سردرگم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
طوری نی خوب میشی🤣🫵

چشمم آب نمیخوره😂

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

وضع منم همینهتازه کلا تو خونه تک و تنهام

تنها بودم پامیشدم میرقصیدم ولی متأسفانه همه خونه‌ان

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

منم همینطور به حق علیچیکارکنمممم

صبوری😂

ما عادت کردیم به چرخیدن بیخود تو اینترنت الان که نیست می تونیم کارهای بهتری انجام بدیم کتاب بخونیم م ...

کتاب‌های غیردرسی رو همه رو جمع کردم...

خداروشکر مجرد نیستم تو خونه هزارتا کار ریخته😂

از مزایای متاهلی خوش به حالت😂

نه دوستی نه پارتنری هیچکسم نیست باهاش حرف بزنیمرسما زندگی جهنمهههههههه

حق😂

چقدر بدبختیم ما چه کارمای سنکینی داریم پس میدیمخدایا ببین

منظور؟

من نمیدونم فازم چی بود دو هفته پیش همههههه آهنگای گوشیمو پاک کردم

من بدون آهنگ‌هام تلف میشم