2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من روز دوتا متفورمین می خورم ورزشم پیلاتس یا ایروبیک برو ،دوفاستونم می خورم پریودیام خیلی زیاد شده اصلا پریود نمیشدم ورزش خیلی مهم ،پیاده روی رو من اصلا تاثیر نزاشت ایروبیک و پیلاتس وورزشایی که تحرک شکمی داره خوبه 

من روز دوتا متفورمین می خورم ورزشم پیلاتس یا ایروبیک برو ،دوفاستونم می خورم پریودیام خیلی زیاد شده ا ...

دوفاستون خوردم این ماه از روز یازدهم تا ۲۵م فقط درد پریودی داشتم من اوضام خیلی بده 

دوفاستون خوردم این ماه از روز یازدهم تا ۲۵م فقط درد پریودی داشتم من اوضام خیلی بده

اوضاع من از شما بدتره اصلا پریود نمی شدم البته دکتر بهم آی پی ششم داد دیگه کیست نمی زدم ،البته الان نمی خورم الان ورزش که می کنم پریودام عالی همراه با خونریزی ،هم ورزشو قطع می کنم دوباره پریود نمیشم،در ضمن من پیاده روی روم تا ثیر نداره ایروبیک وپیلاتس عالیه یا تی آرایکس هم می گن خوبه واقعا موثره همراه با دارو ،قرص به تنهایی کمک نمی کنه

دوفاستون بخوری ورزش نکنی هیچ تاثیری نداره من هم همینطور بودم الان دوتا متفورمین می خورم ایروبیک هم میرم ورزش وقرص باید در کنارهم باشه وگرنه بی تاثیر ،ورزش هم پیاده روی اصلا رومن تاثیر نداشت پیلاتس تی ارایکس یا ایروبیک خوبه