2777
2789
عنوان

کسایی ک اطلاعات راجع ب قطره ویتاگنوس دارید لطفاً ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 32 پست
قرصایی ک دکتر بهت میداد اثر نمیکردرو سایز فولی؟؟

قرص کلومفین و لتروزول حتی آمپول هم میزدم ولی فایده نداشت تا اینکه قطره ویتاگنوس رو خریدمو از طب اسلامی هم استفاده کردم. عکس رنگی هم رفتم همون ماهم حامله شدم

تیکر بارداری نیست..واسه رسیدن به ارزوهامه میشه یه صلوات مهمونم کنید😘😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که کلا نه با لتروزول نه کلومیفن نه فمارا باردار نشدم

تازه IUI هم برام انجام ندادن چون گفتن تخمکهات بالغ نمیشن

خلاصه تنها راه بارداریم IVFاونم با تخمک اهدایی بود. ولی ویتاگنوس واسم معجزه کرد

منتها من قطره ش رو نمیتونستم بخاطر تلخی تحمل کنم و قرصشو خوردم. همچنین من بخاطر اینکه رحمم خیلی سرد بود دستوراتی رو برای گرم کردن رحمم انجام دادم

الان به لطف خدا نی نیم 15 هفته س

بهت میگم  ویتاگنوس واقعا معجزه میکنه؛ معجزه ای که هیچ قرص و داروی هورمونی نمیکنه

تاثیری داشت رو عقب جلو انداختن پری؟

برا من ك ن 

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍

[QUOTE=54306181]چه جوری باید مصرف کنم میشه راهنماییم کنی[/QUOTEهر روز صبح چهل قطره بريز توي اب يا ابميوه بخور

قرصش هم معمولا يكي صبح يكي شب ميخورن

قطره ش مزه ي زهر مار ميده واقعا

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
چه جوری باید مصرف کنم میشه راهنماییم کنی

عزیزم 1 قرص صبح قبل از صبحانه و یکی شب قبل از شام بخور

سردیجات رو حذف کن؛ گوشت گاو و گوساله ممنوع

چوب دارچین بخر و آسیاب کن تا پودر بشه من آمادشو نخریدم خودم پودر کردم و بعد از صبحانه تو فاصله قبل از ناهارت 1 قاشق غذاخوری عسل مرغوب رو با یه قاشق چایخوری دارچین ترکیب کن و  با انگشتت بمال به لثه هات و دهنتو ببند تا بزاقت جذبش کنه

اصلا غذاهای سرد نخور مثلا ماهی دستی میکنی یکم پودر سیر اضافه کن گرم شه

سبزی تازه بخور و میوه و حتما روزی 1 ساعت و اگه نمیتونی یه روز در میان هوازی کار کن 

روزی اندازه نصف قاشق چایخوری تخم هویج فرنگی+ بومادران+ رازیانه+ گیاه پنج انگشت از هر کدوم اندازه نخود بریز تو قوری و دم کن و مثل چای بنوش (سعی کن هر روز ساعت معینی باشه مثلا 4 بعد از ظهر)

فولیک اسید رو هر روز بخور؛ تیروئیدت توسط دکتر کنترل شده باشه؛ قرص ویتامین E روزی 1 دونه

هر کدوم تو ساعت معینی مثلا فولیک رو ساعت 11 میخوری هر روز همون ساعت بخور  و سعی کن مرکبات هم مصرف کنی چون ویتامین Cخیلی به جذبش کمک میکنه.چاییتو کمرنگ کن یا بجاش چای سبز بنوش ولی به محض بارداری چای سبز رو کنار بزار چون برای زن باردار چای سبز مضره

مکملها رو پزشک غدد بهم داد چون اون تنها پزشکی بود که با اینکه تخصصش زنان نبود بهم امیدواری میداد و ایشون بود که باعث شد منتظر معجزه بمونم

به محض بارداری باید همه اینها رو به جز فولیک اسید قطع کنی و بری دکتر خودش بهت مکمل بده

اینها دستورات قبل از بارداریه

یه خانمی قبل از من علیرغم سن بالا باردار شد. من خودم انجام دادم ولی چون میدونستم بچه دار نمیشم برای بقیه نوشتم و نگفتم خودمم شروع کردم چون میدونستم نباید به بچه دار شدن بفکر کنم بجر IVF اونم با تخمک اهدایی

ولی خدا میدونه ظرف 45 روز خدا بهم نی نی داد.

البته دعا کن و از دعا غافل نشو چون من 99 درصد بارداریمو به معجزه خدا میدونمو باقیشو به مراعات

و لطفا تمام این دستورالعملها رو به محض باردار شدن قطع کن و باقی راهو طبق دستور پزشک پیش برو

قرص کلومفین و لتروزول حتی آمپول هم میزدم ولی فایده نداشت تا اینکه قطره ویتاگنوس رو خریدمو از طب اسلا ...

عزیزم غیر از این قطره دیگه چی استفاده کردی

من که کلا نه با لتروزول نه کلومیفن نه فمارا باردار نشدم تازه IUI هم برام انجام ندادن چون گفتن تخمکه ...

عزیزم میشه بی زحمت کارایی رو ک برا گرم کردن رحم انجام دادی ب منم بگی انجام بدم آخه منم رحمم سرده