2777
2789
عنوان

کسی از سنندج اینجا هست

853 بازدید | 13 پست

قنادی های خوبتون رو معرفی می‌کنید و ادرسش رو لطفا میگید

رستوران های خوبم

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

اره

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا فعلا اینجا دنبال آدرس ومکان وچیزی نگردین

بابا قنادیه چیز خاصی که نیست

بختیاریم🌱                                                   حتما سعی کنید با خدای مهربون رفیق باشید، تاثیرش رو توی زندگیتون میبینید.🌱❤💕
لطفا فعلا اینجا دنبال آدرس ومکان وچیزی نگردین

خب از کجا بگردم همه چیز قطعه

قنادی و رستوران میخوام چند روزه اومدیم سنندج

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

آهوانه جان خیلی نگرانت بودم شما خونتون تو مناطق پر خطره🥲🥲

سلام عزیزم اره اون شبهای اول بودیم ولی بعدش اومدیم سنندج

دو ماه به خاطر طرح شوهرم قراره اینجا باشیم عزیزم

اره

قنادی و رستوران خوب معرفی میکنید

بهمون گفتن دقیق ولی اونجا نمیشه ماشین برد

سنندجی مگه؟

بله

عه الان این تاپیکو دیدم هر سوالی داشتی راجع ب سنندج بپرس من سنندجیم❤️با جون و دل جواب میدم گلم

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤