2777
2789

تو رو خدا شما ۱راهکاری بدین

عقده عروسیشون کلا ۲سال نیس

کلا میگه ازت خوشم نمیاد و....

ولی در ظاهر جلو ما ۱جوری نقش وانمود میکنه مو لا درزش نمیره

خواهرم هرچی میگفت من باور نمیکردم تا الان

ببینین کار مادرش کلا دعاست

بنظرتون اون دعا نوشته

کلا با عروساش لجه چیکار کنیم طلاق تو روستا واقعا سر و صداش زیاد خواهرم ۲۱سالشه

قد و قواره

تمیز خوشتیپ

خندان

کدبانو

اما شوهرش نمیدونم با چه نقشه ای اومد البته از قبل تو روستاشون با یک دختری دوست بوده

پدر دختره شکایتم کرده و ابلاغیه اینام براش اومده

آخه خب وقتی دلش پیش اون بوده برای پا جلو گذاشت 

بگو بهش بگه آخی عزیزم خوشت نمیاد باشه منم اصراری ندارم مهرمو بده جونم آزاد هردو بریم با کسایی که خوشمون میاد اینجوری دهنش بسته میشه

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست دخترش چرا شکایتشو کرده؟

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

عزیزان دعا هیچ تاثیری تو زندگی دیگران نداره

مثل اینه که ی ماشین رو با نیروی ذهنت حرکت بدی

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بنظرم جدا بشن بهتره با اینکه هیچوقت موافق نیستم سریع بگم طلاق ولی اینطوری فقط یه عمر زجر می‌کشه الان بهتره جدا شده بدون بچه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اشکال نداره شما بکشونیدش به دادگاه اونوقت قیمت سکه رو دید میفهمه دهنش رو ببنده و لال بشه تو رو خدا این ججممله رو که بسوزی و بسازی رو تموم کنیم منم شهرستانی بودیم فکر میکردم طلاق بگیرم دیگه هیچی شما هم یکبار بهش بگین دلت نیست ایرادی نداره برو دادگاه طلاق بده زنت و بعدشم بگین بتمرگ سرجات تو این اوضاع 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

۲۱ سالش هست و میتونه جدا بشه و بازم به زندگی برگرده

۲۸ شد دیگه دیر میشه ها!و عادت میکنه به زندگی این مدلی 

روستا هستیم و فلان هم بهونه هست 

پشتش باشید.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بگو بهش بگه آخی عزیزم خوشت نمیاد باشه منم اصراری ندارم مهرمو بده جونم آزاد هردو بریم با کسایی که خوش ...

بی چشم و رو به خواهرم گفتم 

میگه اون از خداشه من اونجور بگم 

بدتر میشه

خواهرم نمیخواد زندگیش خراب شه