بدن نسبتا لاغری دارم میخوام چاق شم پیشنهادتون چیه؟
و اینکه برنامه غذایی میگن بالای یکی دوتومنه چخبره مگه از شهریه خود باشگاه بیشتره
نگیرم نمیشه؟ برنامه تمرین چی؟ اینا واجبن؟
Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین
برنامه غذایی رو از دکتر تغذیه بگیر برنامه مربی بدرد نمیخوره و واسه برنامه ورزشی میتونی از بیرون هم بخری نهایتش بشه ۵۰۰ تومن خیلی از مربیا تو اینستا دارن میفروشن و خیلی جواب میدن
من یکسال رفتم تا ماه رمضون ..دریغ از یک کیلو اضافه کنم۰😂😂زیادم میخوردم ..کلا استپ وزن دارم ..وزنم همیشه ثابته ..اگه از این دخترابی باشی که سالها روی وزن ثابت هستن تغییری نمیکنی ..چیزاییم کهمربیا میگن استفاده کن کلی عوارض دارن
راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی میکنند. 5 هزار نفر آنها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آنها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی میرسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.
نه گلممربیم فقط میگفت بستنی وشیر قاطی کن بخور..میکس شیر خرما مغزها ..سیب زمینی آبپز و اینجور چیزها ..
راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی میکنند. 5 هزار نفر آنها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آنها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی میرسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.
نه گلممربیم فقط میگفت بستنی وشیر قاطی کن بخور..میکس شیر خرما مغزها ..سیب زمینی آبپز و اینجور چیزها ...
من چون وقتش رو نداشتم باشگاه برم از باشگاه این قرصارو خریدم منم استپ داشتم پر خور هم هستم اما فرقی به حالم نداشت اون ۲تا رو استفاده کردم از ۴۵ رسیدم به ۶۰.یعنی فوق العادس