2777
2789
عنوان

پیراهن آبی نفتی با جوراب مشکی شیشه ای زشت میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1636 بازدید | 32 پست
روحیتون دوست دارم در این اوضاع...همیشه به شاید عزیزم...ولی بدون تمسخر بااحترام عرض میکنم خدمتتون چطو ...

منم دقیقا از خودم موندم چطوری توی این شرایط دائم توی ذهنم به یه نفر فکر میکنم یادمه نمیره 

خودمم حس میکنم عجیبم

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🤣وای اینا چجوری به ذهن اتون میرسه

آخه طاووس که انقده خوشگله پاهاش اصلا زیبا نیست

منم استارتر رو تصور کردم که بسیار زیبا باشن با پاهای طاووسی

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

بله با جوراب رنگ پا بپوش

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

خیلی زشت عین پای طاووسشیشه ای بپوش

پای طاووس 😅

مرسی فدات شم عمق فاجعه را فهمیدم نمیپوشم

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

نپوشیا🥲

اگه اذیت میشی لباستو بلندتر انتخاب کن فک نکنم جالب شه 

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

روحیتون دوست دارم در این اوضاع...همیشه به شاید عزیزم...ولی بدون تمسخر بااحترام عرض میکنم خدمتتون چطو ...

خب الان چیکار کنه

چون جنگه با گونی بره عروسی؟

زندگی جریان داره خب

گلم یه سوال 

بخاطر مرگ و میر ما هم باید بمیریم و زندگی نکنیم؟

خدا رحمتشون کنه 

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]

به ولله قسم اگه بخوام بشینم غصه بخورم از درون داغون میشم

چاره ای نداریم جز حواس پرتی 

منم خودمو با درس و کتاب و نقاشی مشغول کردم

آخه چه کار دگ ای ازمون بر میاد

مدرس زبان آلمانی🇩🇪