2777
2789

دخترخالم همش به شوهرش بی احترامی میکنه ولی بازم شوهرش عاشقشه 

نمیدونم چرا 

شوهرش تو یه شرکت معمولی کار میکنه و حقوقش کم هست همیشه کنار ما بهش میگه گدا 

یا اون روز یه دامن خریده بود بهش گفتم چه دامن خوشگلی خریدی،  شوهرش پرسید ازم چی گفتی برگشت بهش گفت به توچه 

اما بارم شوهرش هیچی نگفت و احترامش رو نگه داشت 

چرا ؟ چطور ممکنه خانوما ؟ نظرتون رو بگین

این کاربری تا مدتی نامعلوم دیگر فعالیتی نخواهد داشت .

اون شوهر خرد و خاکشیر شده و چاره ای جز سکوت نداره. 

نه اینکه از رو عشق باشه،  شاید نباشه ولی سعی میکنه حرمت خودشو با سکوت کردن نگه داره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ذات اون مرد درسته همین

نمیدونم چی بگم والا 

شوهرش هم واقعا آقاست 

خوش تیپ 

خوش هیکل. خوش اخلاق 

هیچی هم نمیگه بهش 

تو فیلما از مردا زیاد دیدم ک نتیجه اش شده بود خیانت مرده و...سریال دل یاشهرزاد

حالا تو واقعیتم خب اون مرد بالاخره صبرش تموم میشه و از ی جایی ب بعد از زنش متنفر میشه

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

من خودمم همینجور افرادی دیدم پسره عاشق و شیفته ی دختره بود در حالی که دختره از نظر اخلاق د ظاهر خوب در مقابل پسره هیچی بود هیچی

الان ولی زندگیشون اصلا آرامش نداره اصلا و اینکه دختره چون بجه دار هم نمیشه بیشتر شکاک شده در حالی که نمیدونه پسره میمیره براش ولی دیگه خیلی زندگیشون سست شده با

چون شوهرش باگذشتهولی ولی یه روزی میرسه صبرش تموم میشهنسبت با زنش یخ میشه و شروع دعوااحترام خیلی مهمه

واقعا این اتفاق میفته؟ آخه برای همه عجیبه 

از گل نازک تر نمیگه به زنش 

هیچ وقت بی احترامی نمیکنه 

یعنی ممکنه دختر خالم جادو کرده باشه که انقدر به حرفشه؟

نمیدونم چی بگم والا شوهرش هم واقعا آقاست خوش تیپ خوش هیکل. خوش اخلاق هیچی هم نمیگه بهش

احتمالا زیادی عاشق زنشه زنه اگه بخواد همینطوری ادامه بده چندسال دیگه که آتیش عشق مرد فروکش کرد به مشکل میخورن با هم

من خودمم همینجور افرادی دیدم پسره عاشق و شیفته ی دختره بود در حالی که دختره از نظر اخلاق د ظاهر خوب ...

باورت شاید نشه

سه تا بچه دارن و بیست ساله با همن

تو فیلما از مردا زیاد دیدم ک نتیجه اش شده بود خیانت مرده و...سریال دل یاشهرزادحالا تو واقعیتم خب اون ...

شاسد باورت نشه ولی ۲۰ ساله همینن و مرده هر روز بیشتر از دیروز عاشقشه