2777
2789
عنوان

نمیدونم چه غلطی کنم 💔

648 بازدید | 19 پست

بچه ها لطفا بخونید و با توجه به شرایطم بگید کار درست چیه 

بچه ها من رشته ام تجربی هست بعد حدود ۵ سال دوری از درس امسال ار پاییز شروع کردم خوندن ولی از اونجاییکه پایه ام منفی صفر بود همه زمانم صرف آموزش میشد تا تست زدن و تست یا نمیزدم یا خیلی کم میزدم تست زدنم جوری نبود که رو یه مبحث مسلط بشم

و خب ترازمم حدود ۵۰۰۰ شد و دعوت به مصاحبه فرهنگیان نشدم 

از یطرفم من تو ریاضی فیزیک و مسائل شیمی ضعف دارم و علاقه ام بیشتر دروس حفظی مفهومی مت از همون اولشم به رشته انسانی علاقه داشتم ولی بخاطر جو خانواده دوباره اشتباه چندین ساله آم رو تکرار کردم و کنکور تجربی دادم 

بچه ها من به فضای بیمارستان علاقه ای ندارم از خون و زخم اینا میترسم 

مگر اینکه رشته رادیولوژی تغذیه بینایی سنجی شنوایی سنجی باشه که لیناهم رتبه تاپی میخان زیر ۵۰۰۰

من بیشتر از این نمیخام آیندمو تلف کنم میخام کنکور انسانی بدم احتمالا الانم که معلوم نیست دقیقا کنکور کیه من موندم دوباره برای تجربی بخونم ین یکماهو یا تمومش کنم بره وقتمو بزارم تو چیزی که میدونم داخلش موفق ترم 

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین فرقی هم نداره اگه الآن تجربی بخونی یا انسانی. 

اگه بخوای رشته‌های مرتبط با انسانی بری و دانشگاه دولتی بری وگرنه آزاد حقوق هم میتونی بخونی از تجربی با شرط معدل، باید امتحانات نهایی انسانی رو بدی و این یعنی کلا باید پشت بمونی. طبق گفتهٔ خودت، تجربی هم ضعیفی و احتمال این که بخوای امسال قبول بشی بالا نیست پس به نظرم کلا تجربی خوندن رو بزار کنار و از همین الآن انسانی رو شروع بکن برای سال بعد. 

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

عزیزم تو بخوای کنکور انسانی شرکت کنی باید سال بعد انسانی بدی ، فعلا این ۱ماهو بشین تجربی بخون از پاییز داری زحمت میکشی 

الانم شرایط بچه ها خوب نیست خیلیا نمیخونن دیگه بشین بخون این ۱ماهو شیمی ب حفظیاتش مسلط باشی میتونی کم کم ۲۰،۳۰درصد بزنی 

نظر من اینه این ۱ماهو تجریبیتو بخون 

سال بعد خواستی انسانی بده 

من یه دکترو دیدم از خون میترسید بعد اینکه رفت بیمارستان به عمق فاجعه پی برد مجبور شد انصراف بده

دقیقا من از خون زخم بخیه گوشت تنم میریزه

تغدیه بهداشت. اینا رتبه های تاپی نمیخواد و با خون و زخم در ارتباط نیست

بهداشت که الکیه 

تغذیه تهش اون دانشگاهی که من میخام نهایتش ۱۰ هزار فک کنم بخاد اونم همچین رشته الکی نیست تغذیه

مطمئنی خوندی؟ آخه این وضعیت کسی که خونده نیست. خود خواهر من چهار سال تموم روی درس رو باز نکرده بود و تجربیم بود. بعد تو ۲۲ سالگی دوباره کنکور داد. از دی شروع کرد واقعا میخوند... آخرش هم پزشکی آزاد آورد..! 

اگه واقعا واقعا خوندی یعنی کلا شیوه خوندنت اشتباه هست 

...