2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ترکیب همه چیز به هم بیاد میبینی یه بینی تکی خوشگله روی اون صورت نمیشینه بی روح میکنه حالا میبینی یه بینی مثلا تکی شاید بزرگ باشه ولی به اون صورت جذابیت داده 

زیبایی یه خانوم اول به رفتار و شخصیتشه

من خودم استخونی البته من دخترم😂

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

همیشه خانوم‌هایی که اعتماد به نفس دارن و از خودشون ایراد نمیگیرن به نظرم جذاب و زیبا میان

واقعا اینجورهه ولی بعضیام اعتماد بنفس کاذب دارن از جماعت ایراد مبگیرن کسیو نمیپسندن درحالی ک خودشونم معمولی هستن امان از اعتماد بنفس کاذبب

خدایا من از تو پایان نیک میخواهم🤍

ربطی نداره گرد زیبا هم داریم 

کشیده زیبا هم 

مثلا هانده ارچل قبل عملش حوری بود بعدش متوسط شد 

یا آنجیلا صورتش کشیدست و خیلی خوشگله

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

زیبایی یه خانوم اول به رفتار و شخصیتشهمن خودم استخونی البته من دخترم😂

منم دخترم صورت خودم تپله دوس دارم ولی بعضی وقتا استخانی هم به دلم میشینه هرکسی خودش چجوره اون مدلی دوس داره و این خوبه 

پوست و مو و دندون سالم و تمیز همه جای دنیا معیار و ملاک زیباییه بقیه چیزا نسبی و سلیقه ایه

اره حس تمیزی مهمتره میبنی بعضیا کلی ارایش و ریخت و پاش میکنن ولی رسیدگی به بدن و بهداشتشون ضعیفه!!