برادر شوهرمن دوماه سه ماه مشاوره رفتن با زنش این مشاوره اصلا نفهمیده بود این چه اخلاق گندی داره دست بزن داره خسیسه خیلی تو خودشه بعد ازدواج سومشه قبلی رو پنهون کرده بودن از زنه بعد یکسال فهمید یه خانواده خوبی ان جاریم داداشش نظامی اینقدر خوش اخلاق خودش میره سرکار بعد ازدواجم اوردش خونه مادرشوهرم اونم هرروز باهاش دعوا میکنه میگه برید بیرون ازخونم هیچی هم براش خرج نکردن هیچی ها یه عقد قبلا داشته بعم خورده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی دختر خوبیه هرکی تو این خانواده اینامیاد دلم براش میسوزه میخواستم دعوتش کنم مادرشوهرم نزاشت زنگ زد باهامون دعوا کرد خدا رو شکر من نرفتم تو خونش زندگی کنم وگرنه هرروز جنگ ودعوا بود برادرشوهرم گفته میاد یخچال و کمدمونو میگرده جاریم میره براشون غذامیپزه جارو میکنه کارای خونه اونارم باید بکنه کارای خودشم هست به روی خودش نمیاره هی میگه مامان جان مامان جان فک میکنه اونا دوستش میشن نمیدونه که باکی ها طرفه