2777
2789
عنوان

سولاردم چه مارکی بخرم

61 بازدید | 4 پست

برای سولاردم تا ۴۰ تومن هزینه میکنم 

اما علاقه ای به الجی و سامسونگ ندارم از اونجایی که قاچاقی میان و گارانتی و نمایندگی ندارن...

کسی تجربه ای داره؟ برند خوبی غیر این دوتا کسی میشناسه که عملکرد خوبی داشته باشه؟

الجی و سامسونگ قاچاق یعنی اصل

چون تحریمیم به حالت ته لنجی وارد کشور میشن.

بی شک همون الجی بگیر.

ترجیح میدی جنس فیک بگیری ولی گارانتی داشته باشه زودترم خراب شه کیفیتشم پایین باشه یا جنس خوب و اصل که عمر کنه عملکردش عالی باشه ولی گارانتی نداره؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الجی و سامسونگ قاچاق یعنی اصلچون تحریمیم به حالت ته لنجی وارد کشور میشن.بی شک همون الجی بگیر.ترجیح م ...

بله درسته👌

تنها مسئله ام همینه که الجی که میگیرم اصل باشه...

چون متاسفانه فیکش زیاده...

راه تشخیصی وجود داره؟

بله درسته👌تنها مسئله ام همینه که الجی که میگیرم اصل باشه...چون متاسفانه فیکش زیاده...راه تشخیصی وجو ...

اگه اصفهان هستی جای مطمئن سراغ دارم

جهت معرفی ازدواج،راهنمایی و مشاوره ازدواج رایگان،امانت اقلام عقد و عروسی(لباس عروس،سفره عقد و...) به صورت رایگان برای تسهیل امر ازدواج می‌تونید به بنده پیام بدید.