2777
2789
عنوان

خاک تو سرم پسره هول بود به همه پیام میداد😂😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 49 پست
وای😂😂😂😂اخه کلیپا و رفتاراش رسما داشت مبگفت عاشقتمشعرای عاشقانهمنم همیشه خودمو میزدم به اون راه.ی ...

برای من حتی طرف شعر گفته بود😂منم تو ابرا بودم که وای چقدر عاشقمه

غافل از اینکه مردا عین ما نیستن یکیو بخوان حتما مستقیم میگن نمی‌ذارن از دستشون بره

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

چقدرم خوش اشتها بود همه رو با هم میخواست

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور داشتید بپرسید 📚🤍"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی خوب بود😂😂خداروشکر فهمیدی و جلوش سوتی ندادی که توهم خوشت اومده ازش و شل شدی🤣🤣🤓

تا لحظه اخر مقاومت کردم و گفتم دوست  خداروشکر😂😂😂😂ولی خاک تو سرم نباید صمیمی هم میشدم 

خداییش لج اور گفت🤣🤣🤣🤣ولی حق گفت داشتی فک میکردی براش خاصی ک بعد دیدی نعععععع طرف کارشهههههههه

خدا لعنتش‌کنه مردکو اخه ندیدی چیا برام میفرستاد که

چه شعرا و چه کلیپایی

فکرکرده بودم اسمونه سوراخ شده من افتادم پایین😐😂🤦‍♀️بخدا تا همین چن وقت پیش‌جدیش نمیگرفتم

تا اومدم یه فرصت بهش بدم گفتم بابا بدبخ ۶ ماهه درگیرمه شاید ادم خوبی باشه

همون لحظه گند زد

اصلاااا نمیخورداصلااااا اصلا اصلاااایه پسر اروم مظلوم فوق باشخصیت میخورد🤦‍♀️😂😂😂

حالا مطمئنی دوستت راست گفته؟

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
سوال اینجاست. چرا باید بزاریم پسرا ما رو سرکار بزارن؟! چرا ما پسرها رو سرکار نزاریم؟!

بابا من همیشه خودمو میزدم به اون راه اون خودشو جرمیداد

😐😂🤦‍♀️تا خواستم یه فرصت بهش بدم خدروشکر روی واقعیشو فهمیدم

فقط از من ب تو نصیحتتتتت اصلت ب کسی زود وا ندددده مردا خیلی گرگ شدن

نه خداروشکر من گفتم خب خداروشکر‌ک‌ همچین مسئله ای نبوده چون اگر‌بود من دوستیمو باهات کات میکردم حیف میشد😂😐🤦‍♀️

بع گفتم بخاطر این بازش کردم ک فکرکردم تو ابراز علاقه کردی و سکوت من باعث شده تو بهت بربخوره یا سوتفاهم شه

خلاصه یه جور ماسمالیش کردج

تورو توی سیچوییشن شیپ قرار داده.حق داری عصبانی شی ولی حسرت نخور کار بدی نکردی نشون نده برات مهمه. هی ...

اره خاک تو سرش

نه نرمال برخورد کردم و عین همیشه صمیمی برخورد کردم

ولی بعدش دیگ غیب شدم 🤦‍♀️😂😂😂😂نتا هم قطع شد دیگ پستایی ک فرستاده رو باز نکردم