2777
2789

همکلاسیم

فکرمیکردم عاشقم شده

وای نمیدونید ۶.۷ ماهه چقد درگیرم بود چقد عشق درمیکرد واسم چه پیامایی چه فیلمای عاشقانه ای ولی هیچوقت مستقیم نمیگفت فقط همیشه میگفت روت حسودمممم کافی بود من با کسی حرف بزنم نمیدونید قیافش چه مدلی میشد درحدی ک همه میفهمیدن یه مرگیشه😂😂 همیشه غیرمستقیم کلیپ و حربای عاشقانه میزد من به روم نمیاوردم تا این .اخرین بار کع دوروز پیش بود بعد اخرین کلیپ عاشقانه گفتم حس خاصی بهم داری(گفتم دیگ زشته هی خودمو بطنم به اون راه خسته شدم) گفت نه فقط روت حسادت دارم ولی اون حس خاصی ک فکرمیکنی نع۰😐😂منم گفتم خبوخداروشکر چون اگر حس خاصی داشتی رابطه رو کات میکردم چون من اهل ارتباط خاص نیستم

منم همش بهش میگفتم ما دوست عادی ایم.باهاش چت میکردیم ولی فقط و فقط به چشم یه دوست خوب میدیدمش

اخراش دیگ داشتم گول میخوردم ک خداروشکر اینجوری شد و تموم کردم

یهو امروز یکی‌از دخترای دانشگاه گفت اون هوله به کل دخترای دانشگاه پیام میداده😐😂😂😂😂وایییی

نمیدونید جه حالی شدمممم

خوبه خر نشدممممم

۶ ماهههههههه تمام 

خوبه حررررنشدم اخه هم موقعیت شغلی و خانوادگی‌خوبی داشت هم گفتم اینهمه دوستم داره اخراش واقعا شل شده بودم

خاک تو سرمممم الان اعصابم خورده چرا  باهاش چت میکردم و بهش میگفتم دوست و صمیمی بودم وای

از یه طرف میگم سنم کمه خب چیه مگ همه با همکلاسیاشون میحرفن اه

چیکارکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرا امکان نداره از یکی واقعا خوششون بیاد و مستقیما حرفشو نزنن

همه ی ما حداقل یه بار مثل شما گول خوردیم منم 4 ماه سرکار بودم قبلا😂

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

بازیگرای خوبین‌ پسرا 

بهش میخورد هول باشه؟

بنظرم آدمایی که غلیظن و زیاد شور به چیزو درمیارن به مشکلی دارم یا از لحاظ شخصیتی یا روحی روانی ایشون مشکل شخصیتی داشته

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
پسرا امکان نداره از یکی واقعا خوششون بیاد و مستقیما حرفشو نزننهمه ی ما حداقل یه بار مثل شما گول خورد ...

وای😂😂😂😂اخه کلیپا و رفتاراش رسما داشت مبگفت عاشقتم

شعرای عاشقانه

منم همیشه خودمو میزدم به اون راه.یه بار رک پرسیدم چیه میخوای چیزیو بهم‌بفهمونی

گفت نه فقط حسودم روت چیزخاصیو نمیخوام بفهمونم😂😐بعد فهمیدم کلا هوله خاک تووسرش

بازیگرای خوبین‌ پسرا بهش میخورد هول باشه؟بنظرم آدمایی که غلیظن و زیاد شور به چیزو درمیارن به مشکلی د ...

اصلاااا نمیخورد

اصلااااا اصلا اصلاااا

یه پسر اروم مظلوم فوق باشخصیت میخورد🤦‍♀️😂😂😂

حالا محض سرگرمی بوده

ولی در کل سعی کن زود وابسته نشی که اگه یهو نشد یا نارو خوردی کمتر اذیت بشی

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️