2777
2789
عنوان

چه اصراریه الان به ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 128610 بازدید | 388 پست
پسر هم عجله داره یا فقط مامانش عجله میکنه واسه عقد؟

نه اون عجله نداره 

میگه تا هر زمانی خواستی ادامه میدیم مامانش فقط عجله داره

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به حست و قلبت رجوع کناصلاا کاری بهه بقیههه نداشتههه باشچون تو قراره باهاش ازدواج کنییکم بیشتر فکر کن ...

حس بدی بهش ندارم ولی همش ترسه تو جونمه که نکنه مشکل ساز بشه از هر نظر 

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

شغلش چیه پسره؟خودت شغلت چیه؟ خیلی تفاوت سنی بالایی دارین چجوری با این موضوع مشکلی نداری؟

جراحه 

منم تجارت و مترجمی انجام میدم 

مشکل دارم خب گفتم تنها مشکلم سنمونه 

باز گفتم فرصت اشنایی بدم شاید به چشم نیاد اصلا

پس بیشتر آشنا شوترست کاملا عادیه

به خانوادش چی بگم؟ 

هرچی میگم میخوام بیشتر اشنا شم میگن نه عقب ننداز کار خیرو

دقیقا سر همین شک کردم چون مامانش خیلی اصرار داره

به پا وا ندی

اگه خیلی گیر دادن قاطعانه بهشون بگو من دشمن عجله ام. 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

معمولا طرف پسر خیلی عجله داره!

نه من یه خواستگار دارم داریم آشنا میشیم .  اصرار داره شش ماه رفت و آمد کنیم . ولی من گفتم اگه مناسب هم بودیم زودی عقد اگه نه که شما رو به خیر و ما رو به سلامت . ۶ ماه وقت بذارم که چی . به نظرم دیگه سه ماه برای شناخت بسه

من ۲۴ اون ۳۷

یا قرآن 

خیلیییه اختلاف سنیتون

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

به پا وا ندیاگه خیلی گیر دادن قاطعانه بهشون بگو من دشمن عجله ام.

به نظرت به خودش بگم به مامانش بگه که انقد اصرار نکنن؟ 

حس میکنم خودش بگه شاید بهتر باشه

یا قرآن خیلیییه اختلاف سنیتون

خیلیی ۱۳ ساله

برا خودم وحشتناکه اصلا😂🤦🏻‍♀️

نه من یه خواستگار دارم داریم آشنا میشیم . اصرار داره شش ماه رفت و آمد کنیم . ولی من گفتم اگه مناسب ...

شما نمونه به شدت نادر هستید در سراسر کشور

اینا پدر ما رو درآوردن با عقد ۱ هفته ای هاشون!عصر هجره

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")
شما نمونه به شدت نادر هستید در سراسر کشوراینا پدر ما رو درآوردن با عقد ۱ هفته ای هاشون!عصر هجره

وای دقیقا

مگه میشه تو یه هفته عقد کرد 

۶ ماه هم زیاده 

حداقل دو یا سه ماه باید وقت بزاره ادم