2777
2789

اتفاقا من بعد این کار یک اعتماد به نفسی میگیرم با خودم میگم ببین چه کار خوبی کردی چقد تو خیری😅😂

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

بسم الله 😑 مردم ایران چرا روز به روز فقط دارن میرن تو ادا اطفار و چسی اومدن. چه چیزایی اختراع میکنید بقرآن. پناه برخدا 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسم الله 😑 مردم ایران چرا روز به روز فقط دارن میرن تو ادا اطفار و چسی اومدن. چه چیزایی اختراع میکنی ...

اخه نیست اکثرمون ارزون ترین برندی که میخریم گوچی هست، برای همین سمت دستفروش هم نمیریم

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

اتفاقا یه موقع با دخترم میریم بیرون دستفروش ها رو نگاه میکنم و اگه چیزی بخوام ازشون خرید میکنم وقتی دارم پول میدم و خرید میکنم چرا باید همچین حسی داشته باشم؟؟؟؟؟ این طرز تفکر خیلی سطح پایینه 😐نه اون آدمی که بساط زده تا روزیشو از راه حلال در بیاره

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

نه تازه خیلیم خوشحال میشم یه چیزی زیر قیمت پیدا کردم 

از دستفروش ها هم خیلی خرید کردم مخصوصا این خانم و اقاهای پیر

حس خوبی میده بهم 

تجربه ثابت کرده اون فروشگاه های خیلی لاکچری نه تنها چیز به درد بخوری ندارن بلکه چنان میکنن تو پاچت که خودتم نمیفهمی