یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اصلا اعتماد نکن هزار بار دیدم اینا گرگزادن اخرم گرگ میشن تو هر چی بگی میتثنم درستش کنم تغییر میکنه اخر ذاتشون همونه فوقش چند سال نقش بازی میکنه اخر باز گندش در میاد
روح و روانتو الکی اسیب نزن انقدر پسر سر به زیر و با خانواده هست حیفه خودتو اذیت کنی زخمش بمونه تازه روابط ایندتو تاثیر منفی بزاره
خب میدونی طرف اینجوری تنوع طلب شده شاید بخواد تغییر کنه ولی بازم نمیتونه ذاتش رو عوض کنه یه حالت دیگه هم هست اینکه خیلی عاشق طرف باشه که دیگه چشمش کسیو نبینه و اون کاراشو ول کنه ولی به نظر من برای حفظ سلامت روانت دوری کن ازش
من یه نفرمیشناسم ازفامیلامون.. ازنوجووونیش باهرکسیکه فک کنید تورابطع بود. آخرشم دوست دخترشوگرف ولی هنوز همونطوره.. یباربهش گفتم دیگه نامزدداری دست بردار ازرفتارت گف هنوزعقدنکردم که مسولیت داشتع باشم بعدعقدگف حالاتاعروسی الانم بچه داره ولی......بنظرم خیلی کم پیش میاد عوض بشه