این چند وقت شدیدترین حالت استرس رو تجربه کردم بعد از اون انگار قسمت رحمم یه درد خاصی حالت سوختن داره ۱۵ هفته ام نمیدونمم دکترم هست نیست باید چیکار کنم به نظرتون این دردا به خاطر بزرگ شدن رحم و بچه اس یا غیر طبیعیه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چند وقته كه درد داري؟ لكه بيني و ترشحات مشكوك و انقباض نداشته باشي معمولا طوري نيست ولي اگه طولاني م ...
سه روزی میشه کلا توی استرس شدید بی اشتهایی و بی خوابی بودم نه خداروهزار مرتبه شکر لکه بینی اینا نبوده ترشح مشکوکم نه فقط درد عجیبیه حس سوختن میده سمت تخمدان هامم حسش میکنم انقباض نه نداشتم
سه روزی میشه کلا توی استرس شدید بی اشتهایی و بی خوابی بودم نه خداروهزار مرتبه شکر لکه بینی اینا نبود ...
سه روز هم طولانيه. اگه دكتر نيست هم اشكالي نداره. برو بيمارستان بخش زنان مشكلت رو مطرح كن اگه دكترت نيست. احتمالا بهت شياف بدن با يه قرص كه هر دو رحم رو شل و آروم ميكنن.
منم ازاسترس زیرشکمم خیلی درد میکنهازاون طرف نتیجه ی آزمایش ان تیم خوب نبود ودیروز آزمایش سلفری دادمت ...
من ان تی دادم کلی طول کشید تا جواب آزمایش خونش آماده بشه غروبش که تحویل گرفتم فرداش جنگ شد هنوز جواب آزمایشمو نبردم پیش دکترم بهشم زنگ میزنم گوشی جواب نمیدن میشه بگی سلفری هزینه اش چقدر بود ؟
شیش ونهصد وخورده ایکه همون هفت تومنهکاش نمیدادم چون نتیجه اش دیر میاد ودیگه بهدردم نمیخورهشوهرم گفت ...
چقدر طول میکشه ؟؟
من دوستم ازدواجش فامیلی بود بچه ی اولشم بود غربالگری اولش خوب نبود خلاصه کامل خودشو باخته بود بعد گفت که آمینوسنتز داده ( دیگه نمیدونم این با سلفری یکیه یانه و جوابش زودتر میاد یانه ) اون آزمایش نشون داده بود سالمه حالا توهم نگران نباش ان شاءالله نی نی شماهم سالم و سلامته