2777
2789
عنوان

فقط متاهلا تشریف بیارین

787 بازدید | 24 پست

معذرت خواهی میکنم بابت سوالم 

من یکی دو روز قبل از پریودیم خیلی عذر میخوام رابطه داشتیم و خب محافظت نشده بود و بعدشم قرص نخوردم😐 بعدش پریود شدم و دیروز تموم شد دیروز هم مجدد رابطه داشتیم و بازم محافظت نشده

از دیروز همش شکم درد و تهوع دارم یه کوچولو هم نسبت به بوی غذاها حساس شدم میدونم توهمه بارداری هست فقط میخوام بپرسم الان نمیشه برم قرص اورژانسی بخورم؟ تا کی جوابه این قرص💔😰😢 باردار نشم توی این شرایط همینو کم دارم 😩😣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۷۲ ساعت وقت داری.درست حسابی پیشگیری کن دیگه جانم.با توکل علی الله داری میری جلو😂

😂 شوهرم میخواست بره عوضی دست بردار نبود میگفت این دم آخریا بزار حالشو ببریم.

ولی خب میترسم خصوصا اینکه هنوز عقدم 

پس برم بخرم بخورم چجوری باید استفاده کنم؟

۷۲ ساعت وقت داری.درست حسابی پیشگیری کن دیگه جانم.با توکل علی الله داری میری جلو😂

😅😅😅😅😅😅 خدا دلتو بخندونه

چقدر ب لحن نوشتاری ات خندیدم

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

رابطه محافظت نشده دارین بعد استرس دارین باردار نشین؟!مثل این میمونه یه لیوان اب خالی کنین رو زمین بعد بشینین دعا کنین که زمین خیس نشده باشه....واقعاااا عجیبین🙃

هنوز تخمک‌گذاری هم‌نشده با توجه به اینکه‌یه هفته از پری قبلیت می گذره حتی اگه تخمک‌گذاری هم‌بود به این زوووودی‌مگه‌علایم‌میان؟ چیزی‌نمی‌شه‌تا ۷۲ ساعت هم‌اورژانسی‌وقت‌داره‌البته این‌قرصای اورژانسی‌ر‌و‌سالی‌یکی‌دوبار‌مجازی‌بخوریاا‌مثل‌نخود‌کشمش‌هر‌دفعه‌نخوری یه‌روش جلوگیری انتخاب کن 

وقتی بعدش پریود شدی امکان بارداری نیستاز اول هم نبوده چون دوره تخمک گذاریت گذشته بودالکی اورژانسی نخ ...

اخه دیروز تموم شد دیروزم رابطه داشتیم😰 مشکلی پیش نیاد یوقت؟