2777
2789

یه شب گوشیو بذارکنار کلا برو یرجات دراز بکش باچیزی هم ورنرو تامجبورشی بخوابی ازاونورزود پاشو تاشبم نخواب این یه روزشو اینجوری بگذرونی بعدش ساعت خوابت تنظیم میشه چون روزش خسته میشی شب زودمیخوابی😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان هر كس اين وقت بيداره اگه بلد بود كه خودش بيدار نبود. مثل اينه ميگن تو كه خودت لالايي بلدي چرا خوابت نميبره

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂

اوووووف اگه راهی پیدا کردی به من هم بگو. کلافم کرده بی خوابی.مثلا خیر سرم امروز کلی کار کردم و خسته شدم گفتم لابد شب راحت خوابم میبره اما نه😡

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.

منم غروب داغون بودم ش هرم یه قرص کافئین بهم داد مثل فرفره پاشدم کارامو کردم الانم خوابم نمیاد🤕

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
یه شب گوشیو بذارکنار کلا برو یرجات دراز بکش باچیزی هم ورنرو تامجبورشی بخوابی ازاونورزود پاشو تاشبم ن ...

باورر کن دیشب همین کارو کردم عیناا تا سه و چهار خوابم نبرد اونقد وول خوردم که نگووو

منم مثل تو بودم ی مدت ساعت ۱۱ صبح خوابم میبود ۸ شب بیدار میشدم الان درست شدم ی روز رفتیم مسافرت کار داشتم خوابم نبورد تا شب درست مثل ادم خوابیدم 

الان باز دوباره بد شده خوابم 😐🙃 

الان یجا خوندم از روش 4_7_8 باید استفاده کنی الان استفاده کردم خوابم گرفت تو هم امتحان کن 

۴ ثانیه اول با دماغ نفس بکش بعد ۷ ثانیه نفستو نگه دار بعدم ۸ ثانیه با دهن نفس بکش چندبار اینکارو بکنی خوابت میگیره