2777
2789
عنوان

یا فاطمه زهرا کرجی ها صدارو شنیدین

1656 بازدید | 14 پست

دست و پام داره میلرزه هی صدای انفجار میومد خواب بودم تو عالم خواب گفتم چیه یک دفعه دیدم یه صدای وحشتناک انگار هواپیما بره میاد پاشدم جیغ شوهرم بیدارشده میگه چیزی نیست هواپیماست انقدر خسته بود که متوجه نشد انگاری ولی صدای عادی نبود انگار هنوزم صدای انفجار میاد

یا خدا جنگ نشه دارم سکته میکنم

شما هم شنیدین؟؟؟

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

اره باباباااا  یه ربع گذشته

مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنکه خواهر

اسرائیل زد

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

تهرانم شنیدم

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه ها هر دعایی بلدید بخونید

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

اخبار میگه یزد و تهران رو زدن

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
اخبار میگه یزد و تهران رو زدن

یا خدااااااا

صدای وحشتناکی بود ما طبقه چهارمیم یه چیزی رد شد خونه لرزید انگار من جیغ اصلا صدای عادی نبود

یا خداااااااصدای وحشتناکی بود ما طبقه چهارمیم یه چیزی رد شد خونه لرزید انگار من جیغ اصلا صدای عادی ن ...

ماهم چهارمیم بچمو تو بغلم خوابوندم 😭

ماهم چهارمیم بچمو تو بغلم خوابوندم 😭

الهی بگردم برای بچهای طفل معصوم خدا به بچه هامون رحم کنه بیشرفا تهران کلی مسکونی موشک زدن خدا لعنت کنه خدا عاقبتمونو بخیر کنه

الهی بگردم برای بچهای طفل معصوم خدا به بچه هامون رحم کنه بیشرفا تهران کلی مسکونی موشک زدن خدا لعنت ک ...

سعادت آباد محلاتی ونک همرو زدن بیشرفا چرا خدا جواب اسرایئل رو نمیده ؟؟؟😭😭😭😭