2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز سر خاک دختری بودم که ۱۸ساله زیبا که دیروز دفنش کردن دوهفته بخاطر خوردن قرص تو کما بود و دیروز فوت کردو امروز من مادری رو دیدم که نتیجه ی ۱۸سال مادریش به باد رفت وپدری که تا عمر داره پشیمون ازلجبازی با دخترش سر این خواستگار نه اونی که من میگم ودختر زیبایی که خودکشی کرد ورفت زیرخاک .نکنین به خودتون این ظلمو خیلی ازکسانیکه خودکشی کردن بلافاصله فوت نکردن مابین هوشیاری وفوتشون واقعا پشیمون شدن واصرار که نجاتشون بدن .

عزیزم هرکسی توی زندگی رسالتی داره. این زندگی همونطور که درسته و طبیعیه باید تموم شه.نکه شما زودتر تمومش کنی.چون با زودتر تموم کردنش با خودکشی باز هم باید در همین موقعیت شایدم بدتر به دنیا بیای تا کار ناتمام رو تموم کنی. پس به خودت بیا و سختی ها رو تحمل کن( قطعا زندگی داره سخت میگزره که شما به این فکر افتادین) تا رسالتت رو انجام بدی و روح و انرژیت پس از مرگ طبیعیت به ارامش واقعی برسه. میدونم سخته اما بدون ادامه دادن و قوی بودن بهترین انتخابه.

حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو❣

ما هم یه دوست خانوادگی داشتیم که یکی دوبار باهاش برخورد کردیم فقط .دختره فکر کنم ۳۰ سالش بود یه پسر ده ساله داشت .

دختره مثل یه نقاشی زیبا بود و قد بلند و خوش اندام بود .

دو سال پیش دوست مشترکمون خبر داد که فلانی خودکشی کرد . من بعد دوسال هنوز  باورم نمیشه اون صورت زیبا .اون قد رعنا رو خاک چه جوری قبول کرد ‌.منی که میگم فقط دوبار دیدمش حالم اینه حالا خانواده اش .مخصوصا پسرش چ حسی داره 

خواهش میکنم .ب جوونی خودتون رحم کنید .ب بچه هاتون رحم کنین .

داغ فرزند کمر پدر و مادر رو میشکنه .خیلی سخته ولی زندگی جریان داره براشون ولی بچه ها تا روزی که نفس میکشن کمبود پدر و مادرشون تو زندگیشون احساس میکنن