2777
2789
عنوان

چکار میکنی با چهار تا بچه

507 بازدید | 15 پست

چکار میخوای بکنم

کوه میکنم دیگه

چهارمی رو داری شیر میدی، سومی دستشوییه، جیغ میزنه صدا میکنه: ماماااااان بیا دیگه  

تا برسی به دستشویی، دومی باز اعلام گشنگی میکنه. این همش گشنه اس. انگار ما در مناطق محروم سومالی زندگی میکنیم. هرچی میخوره میسوزونه

وسط دستشویی داری سر و کله میزنی که لدفا دست به شلنگ نزن بچه، اولی میاد پشت در دستشویی میگه داستان جدیدی که نوشتم بخونم؟

خب حالا دو راه داری

یا جیغ و فریاد راه بندازی بگی خسته شدم از دست شماها...دست از سرم بردارید دیگه  

یا بیای از بزرگ به کوچک مدیریت کنی...

دختر! نمیبینی من دست و حواسم کجاست؟ مفهوم دستشویی میدونی چیه؟ اولی میخنده میره...بلند بلند به کار مسخره اش میخنده

دومی...

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دومی باید برای بار هزارم یادآوری کنی نان روی میزه، پنیر توی یخچال، 

شیر و کیک هم هست. همون کیک که خودت دیروز پختی

وای...سومی میزنه زیر گریه که داداش کیک پخت من نپختم  

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

چند تاش ناخواسته بوده.؟

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

خدارو شکر کن الان داری زحمت یه چیزی میکشی و سرگرمی اگه نبودن غم بود بزرگ بشن از اینده خبر نداری برات خواهر برادر میشن تنها نباشی فقط شاکر باش،بعدم به راز بزار پیش هر کدومشون بگو درد دارم یا خستم فلان ببین اینحوری میکنه توام کمکم کن ،از هرکسی یه کمک بگیر ،سعی کن هی گشنه میشن خودت قبل گشنگی ریزه خواری بدی حلوا درست کن فرنی درست کن املت درست کن تا بگذره اگه درامد داری بگو بیارن برات

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

حالا یه پودر ژله براش آماده میکنی که یه بچه سه ساله افتخار کنه به ژله درست کردنش...

الان تا هم میزنه و میذاره یخچال، فرصت داری چهارمی رو بخوابونی بری کتابی که چند صفحه مونده، بخونی تموم بشه...کتاب خوبی بود. ارزش وقت گذاشتن رو داشت.

حالا اولی که قصه اش رو تکمیل کرده، میاد برات میخونه...

بله صبر میخواد ولی اون رفتار محترمانه مودبانشون آخر کار، لذتبخشه

اگر جیغ و داد راه مینداختی، الان هنوز کل خونه متشنج بود

چند تاش ناخواسته بوده.؟

ناخواسته که نه

همشونو با جون و دل میخواستیم.

دوتاشون غافلگیرم کردن. الان نور چشم من و پدرشون هستن

هم اسممم

من بزرگترم البته  

یعنی خیلی زودتر از شما اومدم سایت

الهی زنده و خوشبخت باشن. 

در کنار شما 

و. خانواده

حالآ من. 

میزارم بریزن بپاشن بتوچونن. 

موقع خراب کارئ به جا مامان میگن باباااا. 

تا غذا اماده شه یکی گشنشه..... باباااااا غذا 

ی وقتایی همسر میگن مامااآان چکاریه پس

میفرمان 

مامانمون این همه دویید. داره راه میره. 

تو چی. ی جا مبشینی داری ب بچت نون و اب میدی

اینم سرگذشت بچه های مامان دوست منه... 

یکی ک تازه اول  و رد کرده میگ. 

تو کتاب ما به ما یاد دادن 

بابا. آب داد. 

مادز آمد. 

مادر از بازار آمد. 

مادر در آشپز خانه بشقاب میشوید. 

مادر با نان تازه در باران آمد. 

حالا شما یه نون و اب میدی بخوریم اونم نشسته دیگ کمتم هست والا 😁

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

الهی زنده و خوشبخت باشن. در کنار شما و. خانوادهحالآ من. میزارم بریزن بپاشن بتوچونن. موقع خراب کارئ ب ...

پدر که دائم حضور نداره....ولی همسر منم میاد، واقعا کمک میکنه. یعنی حتی توی نظافت منزل...گاهی دختر سه سالمون رو میبره سر کار...هفته ای چندبار بچه ها رو چند ساعت میبره بیرون که من برای خودم باشم