2777
2789

خونه مادرشوهرم شام دعوت بودیم

این که میگم ۱۴ سالشه هیکلشم دو برابر من

از دست شوهرم سر موضوعی ناراحت بود و بجای احساس ندامت طلبکار ما هم بود.

مادر و پدرش و مادر شوهرم هم فقط کم مونده بود برن پاهاش را ببوسن که سلام نکرد و هزار بی احترامی دیگه.

بخدا من مثل پسرم دوستش داشتم چون از بچگی تو بغل من بوده بگذریم.

شوهرم میخواست نمک بریزه روی غذاش اومد نمک دون را توی هوا از دست شوهرم قاپید به مادربزرگش گفت مگه من این نمکدون را نیاوردم سر سفره اجازه نمیده کسی استفاده کنه منظورش شوهرم و من بود. من کاری با اون ندارم میزارم پای بچگی و کم عقلی، از دست بقیه آتش میگیرم که هیچی نگفتن بهش بکنار، برعکس همیشه قربون صدقه اش هم میرفتن، یعتی این حرف را زد من گفتم الان یه چیزی میگن بهش دیدم مادرشوهرم گوشت گذاشت براش گفت بخور قربونت برم مادر پدرشم که انگار خوشحال شدن از رفتار بچشون.

بگید چیکار کنم قلبم آروم شه از این همه بی احترامی

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بیشعورن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

دلم فقط به حال دختری که قراره با کلی آرزو بشه همسر این پسر با این تربیت داغون سوخت

ببین همین آدم از کارت همین مادربزرگ سه ماه تموم پول برمی‌داشت و پیامهاش را پاک میکرد که نفهمه ... حالا ببین چجوری طرفشون را داشت

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
ببین همین آدم از کارت همین مادربزرگ سه ماه تموم پول برمی‌داشت و پیامهاش را پاک میکرد که نفهمه ... حا ...

وای ببین تربیت تا درست یه بچه رو تا کجاها میبره 

والا این دوستی خاله خرسه هست در حقش

خدا بدلت آرامش بده کارشون واقعا زشت  بنده خدا شوهرت  که چنین رفتاری باهاش داشتن ای کاش اگه می‌بینید رفتارشون توهین آمیزه نهایت ماهی دوسه بار در حد نیم ساعت برید و زود برگردید تا یکم حساب کار بیاد دستشون 

خدا بدلت آرامش بده کارشون واقعا زشت بنده خدا شوهرت که چنین رفتاری باهاش داشتن ای کاش اگه می‌بینید ...

طفلک شوهرم اینقدر بی زبونه منم بدتر از اون 

بهش میگم کاش من سلیطه بودم وقتی دراز دراز اومد سلام نکرد میگفتم سلام یادت ندادن بچه‌‌؟؟