2777
2789
عنوان

مادرشوهرم چقدر مزخرفه

933 بازدید | 46 پست

ما سه ساله همو می خایم و شیرینی خورده هستیم 

بعد امشب مامانش جلو همه گفت پسرم شبا پیش من میخابه تو اتاق هر جا برم با منه بابای نامزدم زندس ولی اون توی پذیرایی می‌خوابه اونو نامزدم تو اتاق 

خب منم خوشم نمیاد ی جوری جلو بقیه گفت ک بقیه نگاه من کردم پوز خند زدن 

خب منم اومدم ب نامزدم گفتم اونم شروع کرد پشتی مامانش گرفتن خب گفتم نرو بغلش بخاب ک بیاد حرص منو در بیاره هر چی تونست بار من کرد چرا اینجوری گفتم 

مامانشم از آدمایی هه ک منو هو خودش میدونه 

بعد گفت هنوز زنم نیستی ک فضولی کنی گفتم زنت نیستم ک نیازت برآورده متأسفانه رابطه داشتیم خیلی پشیمونم بقران قسم خیلی اما بخاطر ابروم موندم 

دیگه خسته شدم دست مامانش ما خودمون دوتا خوبیم ولی مامانش نمیزارع میخام بمیرم بخدا هر. روز ب این فکر می کنم چجوری خودمو بکشم بخاطر آبروی رفتم و این کارا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خوب بودنه؟ وای وای رابطه بااین چرا داشتی سه ساله چرا عقد نکردی تجدیدنظر کن...

آخه اولش نبود الان چند ماهی مامانش اینجوریش کرده 

قبلا ب خون مامانش تشنه بود😭

آخه اولش نبود الان چند ماهی مامانش اینجوریش کرده قبلا ب خون مامانش تشنه بود😭

حالا که میبینی مامانش چقد روس تاثیر داره

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵