2777
2789
عنوان

شمابودیداین رابطه روقبول میکردید

282 بازدید | 15 پست

شوهرم برای خانمی کارمیکرد خانمه ازشوهرم کوچکتره اما از لحاظ قیافه شاید واقعا اونی نباشه ک شوهرم منوبخاطرش ول کنه این از قیافه 

خانمه مریضه یعنی طبق گعته خودشون فشارودیسک و ....کلاتوجوونی پیر شده 

قبلا ب رابطشون حساس نبودم میگفت مثل خواهروبرادریم خودمم چندبارباهاشون بیرون رفتم دیدم بله واقعا رابطه خاصی نیست فقط چون خانم خیلی تنهاس باهم دردودل میکنن و راهنمایی میگیرن و حس بدی از رابطشون نگرفتم حس مثلا رابطه خواهروبرادری بود

تااینکه خانم قصد داشت شهری دیگه بره دکتر ازهمسرم خواست باهاش بره ک البته نرفتن ولی من بددل شدم 

یبارم فهمیدم باهم م.ش.رو.ب خوردن ک شوهرم زیربارنرفت ک بااون خورده امامن مطمئنم باهم خوردن ولی گفت فقط خوردیم و حرف زدیم ولی دوباره بعدزد زیرش 

تااینکه یباردعوامون شد ومن خونه راهش ندادم بعداگفت رفتم خونه اون خانم منم بحث کردم گفت بابااون تواتاقش خوابید من توسالن 

امابعدازد زیرش ک ن خونه دوستم رفتم

و من قصد جدایی داشتم و بالاخره ب شرطی ک بااین خانم در ارتباط نباشه آشتی کردیم 

اما الان چندروزه دوباره همون حس و دارم و نوددرصد احتمال میدم دوباره باهم درارتباطن 

همیشه شوهرم میگفت من ب خاطر پولی ک بهم میده باهاش درارتباطم چون کاراون خانم یه کاردوم محسوب میشد ک شوهرم بعداز کارش باهاش درارتباط بود

شمابودید بددل میشدید و شکاک یانه میذاشتید باهم درارتباط باشن؟؟؟؟

عزیزم همونجا که به شوهرت اجازه دادی با یه خانوم دیگه در ارتباط باشه ک خودتو به اسم رابطه خواهر برادری گول زدی باختو دادی 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی چقدر ساده ای ک از ابتدا میگی صحبت ساده بوده بین زن و مرد غریبه صحبت ساده کشدار نداریم 

سریع غیرساده میشه 

دردودل میخواد بکنه بره تراپیست ب شوهر تو چ ربطی داره آخه عزیزمن ؟

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

ببخشید ولی چقدر ساده ای ک از ابتدا میگی صحبت ساده بوده بین زن و مرد غریبه صحبت ساده کشدار نداریم سری ...

دلم میسوخت حس میکردم کسی نداره و پیش خودم میگفتم فکرمیکنم خواهرشه بذارصحبت کنن 

دلم میسوخت حس میکردم کسی نداره و پیش خودم میگفتم فکرمیکنم خواهرشه بذارصحبت کنن

نه عزیزم دلت نسوزه خدا ب اون رحمت و محبت میگه زن و مرد بیخودی با هم حرف نزنن و خلوت نکنن نفر سوم شیطانه 

مگه حالا اون زن دلش ب مال زندگی تو میسوزه گل من؟

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

یعنی نمیذاشتی باهم درارتباط باشن بااین چیزایی ک گفتم یا میذاشتی باهم درارتباط باشن

نه نمیزاشتم ارتباط داشته باشن

البته با جنگ و دعوا فک کنم فایده نداره

ولی نمیدونم واقعا چه جوری

یا اینکه به خانمه غیرمستقیم بگی خودشو بکشه کنار.یه ترفندی به کار ببر هم شوهرت لج نکنه هم اینکه ممکنه بهت بگه باشه قژع میمنم ارتباطم.ولی دور از چشم تو مثل قبل باهاش در ارتباط باشه

نه نمیزاشتم ارتباط داشته باشنالبته با جنگ و دعوا فک کنم فایده ندارهولی نمیدونم واقعا چه جورییا اینکه ...

سری یبل یباررفتم درخونه خانمه ک شوهرم خونش بود ک گفتم دبگه بیخیال هم میشن نشد یبارتوخیابون مچشونوگرفتم سیلی ب خانمه زدم ک تاالان قطع ارتباط بودن یعنی از دید من قطع بوده شاید هیچ وقت رابطشون قطع نبوده 

دیگه چجوری ب خانمه بفهمونم