2777
2789

استارترش رو تگ کنین ببینم پیش کدوم دکتر ویزیت میشده که یه ضربه به زانو این خانم نزده ببینه حس داره یانه ،دکترشو زنده میخوام🤣

اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همچین چیزی دیدم . به خاطر همین باورم میشه . فکر میکنم اینا قدرت ذهنه اینقدر به خودشون تلقین میکنن که توان ندارن که نانچان میشن و مسولیتشون رو میندازن رو دوش بقیه . مقای هیشکی نباشه مجبور میشن بلندشن کاراشونو بکنن 

منم همچین چیزی دیدم . به خاطر همین باورم میشه . فکر میکنم اینا قدرت ذهنه اینقدر به خودشون تلقین میکن ...

عزیزم دکتر نمیبردنش؟معاینه نمیکرد؟۸سااال فوقش روزی یه ساعت تنهاش میذاشتن میتونسته راه بره حساب کن ببین چندساعت بی حرکت بوده دیگه عضله وقدرتی نمیمونه 

یه فیلمی دیدم خیلی شبیه این بود .شاید استارتر داستان ساخت

گفتم دکتر معاینه نمی کرد یه ضربه به زانوش نزد دیدم قفل شد 😂

عزیزم دکتر نمیبردنش؟معاینه نمیکرد؟۸سااال فوقش روزی یه ساعت تنهاش میذاشتن میتونسته راه بره حساب کن بب ...

ایشون به خاطر آلزایمر و کهولت سن تکون نمیخورد یه بار اهضای خانوادش دیدن که بلند شده بود چایی ریخته و خورده بود . چون الزایمر داشت نمیتونستن چیزی بهش بفهمونن بعدم به همون منوال قبل به زندگی ادامه داد . روحش شاد 

ایشون به خاطر آلزایمر و کهولت سن تکون نمیخورد یه بار اهضای خانوادش دیدن که بلند شده بود چایی ریخته و ...

آلزایمر بحثش متفاوته والا این مادربزرگ ذهنش از ساعت بهتر کار میکرده که ۸سال یه تکون ریز نخورده یه جابدنش رو نخارونده  لوبره حالا ما الکی بگیم دندونمون درد میکنه یه دقیقه بعد شروع میکنیم خوردن 🤣

آلزایمر بحثش متفاوته والا این مادربزرگ ذهنش از ساعت بهتر کار میکرده که ۸سال یه تکون ریز نخورده یه جا ...

من پریود میشم درد دارم استراحت میکنم شوهرم میگه چطور دیروز رفته بودی بیرون ۴ ساعت راه میرفتی .