2777
2789
فعلا که کنکور دادم اگر شد به فکر مهاجرت هم خواهم افتاد

امسال آزمون آیمت تو شهریور برگزار میشه بودجه بندی هم عین کنکوره تازه راحت تر. من خودم میخوام شرکت کنم. هدفت امساله یا سال بعد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امسال آزمون آیمت تو شهریور برگزار میشه بودجه بندی هم عین کنکوره تازه راحت تر. من خودم میخوام شرکت کن ...

راستش تراز کلم به پزشکی میخوره اگر خدا بخواد اگر بشه دولتی میخونم بعد مهاجرت میکنم.چون خانوادم پولدار نیستن اونقدر

راستش تراز کلم به پزشکی میخوره اگر خدا بخواد اگر بشه دولتی میخونم بعد مهاجرت میکنم.چون خانوادم پولدا ...

من خودم پزشکی روزانه میخونم ولی خب قصد مهاجرت دارم چون بعد فارغ التحصیلی با تعهد خدمت و آزاد نکردن مدرک و.. اذیتت میکنن. منم هیچ پولی برای مهاجرت ندارم این آزمون که میگم بورسیه کامل تحصیل و زندگی میده

من خودم پزشکی روزانه میخونم ولی خب قصد مهاجرت دارم چون بعد فارغ التحصیلی با تعهد خدمت و آزاد نکردن م ...

واقعا  عالیه .تراز کنکورم ۹۵۰۰ و معدلم حدودا ۱۹.۶۰ میشه به نظرت میده پزشکی یا دندان تعهدی مخصوصا .

واقعا عالیه .تراز کنکورم ۹۵۰۰ و معدلم حدودا ۱۹.۶۰ میشه به نظرت میده پزشکی یا دندان تعهدی مخصوصا .

مبارکه به احتمال زیاد همون پزشکی و دندون تعهدی میده ولی مطمئنی میخوام تعهدو به جون بخری؟همینطوری غیر تعهدیا رو مدرکشونو بزور میدن بهشون

مبارکه به احتمال زیاد همون پزشکی و دندون تعهدی میده ولی مطمئنی میخوام تعهدو به جون بخری؟همینطوری غیر ...

خدا از دهنت بشنوه.اخه پزشکی داره اشباع میشه سالانه ۱۶۰۰۰ پزشک میگیرن. از طرفی وسواس دارم اگر علائم بیماری رو یاد بگیرم اونقدر بهش فکر میکنم که مبتلا بشم ولی دندان دست کم بهتره تعهدش هم زیاد نیست و اینکه مثل پزشکی نیست که بفرستن خانه بهداشت و کارش عملی تره

خدا از دهنت بشنوه.اخه پزشکی داره اشباع میشه سالانه ۱۶۰۰۰ پزشک میگیرن. از طرفی وسواس دارم اگر علائم ب ...

آره خب دندون بازم راحت تره تو مدت تحصیل. من خودم ولی چون اصلا از کار عملی و تو دهن مردم رفتن خوشم نمیاد پزشکی رو انتخاب کردم ولی با این اوضاع بهترین رشته هم مگه یه درد میخوره؟یه عالمه تلاش واسه چی. آیمت ۱۰ برابر از کنکور راحت تره تازه مهاجرتم میکنم خرج زندگی و تحصیلیمم میدن

آره خب دندون بازم راحت تره تو مدت تحصیل. من خودم ولی چون اصلا از کار عملی و تو دهن مردم رفتن خوشم نم ...

برای کدوم کشوره ازمونش و اینکه بودجه بندی همین کنکوره؟ و چطور ثبت نام کنم و کجا برگزار میشه؟

برای کدوم کشوره ازمونش و اینکه بودجه بندی همین کنکوره؟ و چطور ثبت نام کنم و کجا برگزار میشه؟

منم تازه فهمیدم. برای ایتالیاست ولی آزمون رو باید تو ترکیه شرکت کنی. بودجه بندیش کنکوه ثبت نامش هم اینترنتیه ولی چون هنوز مطمئن نیستم امسال شرکت کنم یا نه هنوز چک نکردم دقیقا کدوم سایته بدبختی اینه یکیم نیس بخواد تجربه داشته باشه یا بخواد شرکت کنه :/

منم تازه فهمیدم. برای ایتالیاست ولی آزمون رو باید تو ترکیه شرکت کنی. بودجه بندیش کنکوه ثبت نامش هم ا ...

منم مشتاق شدم شما چندسالتونه ؟ من که امسال بعیده باید ببینم کنکور چی میشه واگر شد خودم کار کنم بعد قبولی اگر خدا بخواد بتونم برم ترکیه چون خانواده مطمئنا نمیتونن منو بفرستن

منم مشتاق شدم شما چندسالتونه ؟ من که امسال بعیده باید ببینم کنکور چی میشه واگر شد خودم کار کنم بعد ق ...

من ۲۰ سالمه. خودمم زیاد مطمئن نیستم امسال شرکت کنم ولی از طرفی میدونم هر جقدر بیشتر ترمای پزشکی رو بخونم و ماس کنم بدبخت تر میشم چون هر یه ترم که بیشتر بخونی برای انصرافش ۲۰ تا ۴۰ میلیون حداقل هزینه انصراف داره. شما هم امسال بخوای بری باید حداقل ۸۰ بدی. حالا ان شاالله که داری پولشو و هرچی صلاحته بشه

من ۲۰ سالمه. خودمم زیاد مطمئن نیستم امسال شرکت کنم ولی از طرفی میدونم هر جقدر بیشتر ترمای پزشکی رو ب ...

اتفاقا نداریم حقوق پدرم ۲۲ تومنه کلا خواهر کوچیکم تیزهوشان داره اون یکی خواهرم هم کنکوریه میره دوازدهم باید کلاس برن عملا هیچی به هیچی .مگه مهاجرت شغلی کنم خیلی دوست دارم نیویورک برم و هالووین و کریسمس رو اونجا ببینم.ولی فکر نکنم به ایرانی ها راحت اجازه بدن.

اتفاقا نداریم حقوق پدرم ۲۲ تومنه کلا خواهر کوچیکم تیزهوشان داره اون یکی خواهرم هم کنکوریه میره دوازد ...

با این شرایط مهاجرت که تحقیق کردم رفتن به آمریکا تقریبا غیر ممکنه با اینکه خودمم دوس دارم برم. تنها راه مهاجرت راحت همین بود برام چون منم هیچ حمایت و شرایط مالی خاصی ندارم