2777
2789

از عید تاحالا 

انگشترمو فروختم بریم مشهد کلاه برداری از آب درومد و یارو فلنگو بست این از اولیش 

تموم چک های مشتریای شوهرم برگشت میخورن و هیچ کدوم برامون پول نمیشن 

همه ازمون پول می‌خوان و تا اونجا ک تونستیم ب همه کمک کردیم ولی هیشکی پولمونو پس نمیده 

ماشینمون خراب شده شدید 

یخچال خراب 

هرکی پول داده بود شوهرم براشون کارکنه فکرکنید چندساله دست شوهرم بوده پولشون  تو این س ماه پولشونو پس گرفتن

روی هرچی حساب می‌کنیم نمیشه ک نمیشه

سوره واقعه ذاریات طلاق مزمل طاها یاسین لیل و انشراح و خوندم نماز امام جواد صلوات برای نرجس خاتون ب نیت گره گشایی دعاهای رزق و روزی رو هرروز خوندم 

قبل خواب واقعه خوندم صوتشو پخش کردم 

استغفار امیرالمومنین خوندم قبل از خواب 

یک ماه دیگه هم بچه‌مون ب دنیا میاد و جیبمون خالیه خالی 

قراره کلی مهمون بیاد هزینه بیمارستان هی نادیده گرفتم گفتم اشکال نداره خدا داره آزمایش می‌کنه خودش درست میکنه توکل کردم ب خودش ولی امروز دیگه واقعا بغضم ترکید اگه همینجوری بمونه چی بچه ها خیلی میترسم تو این س ماه همه چیز برعکس شده همه چی😭😭

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطع صله رحم داشتید؟

تاثیر داره؟! ما داریم زیادد

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

منم

دیروز پلیس داخل شهر بهم گیر داد ترسیدم 

مامانم چن وقته مریضه

پسرم فوق العاده بی ادب و بی توجه بهم

امروز زدم آیینه بغل یکیو برداشتم

ماشینمم خراب شد آخرسر 

فقط خدا بخیر کنه

تاثیر داره

زیاد

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

تاثیر داره؟! ما داریم زیادد

هم عمر رو کم میکنه دوراز جونتون. هم رزق و روزی رو

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

قطع صله رحم داشتید؟

ن مثل همیشه فقط مامانم عید باهامون دعوا کرد ی مدت حرف نزدم باهاش ولی الان مثل قبلیم 

مشکلاتمون از قبل دعوای مامانمه

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
هم عمر رو کم میکنه دوراز جونتون. هم رزق و روزی رو

وای ما بر عکس کامل قطع صله رحمیم

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.