2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی حرصیم کرده

162 بازدید | 9 پست

امروز باهم بحثمون شد من عصبی شدم زدم زیر گریه برگشت به من گفت گریه سلاح جدیدته😐😐😐

انقدرررر ناراحت شدم انقدرررر ناراحت شدم که نگم بعد هی اومد معذرت خواهی کرد ولی از دلم بیرون نمیره خیلی دلم گرفت

مهم ندونین این حرفاشون پیش میاد مهم اینه ک عذر خواهی شو داشته ازتون

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب با گریه ت اوضاع بهترشد؟🙂‍↔️🫂🌱ب حرفاش بی توجه باش برای خودت چای بریز و وقتی اذیتت میکنه موقتن ب ...

کلا وقتی عصبی میشه ازینجور حرفای تو مخی میزنه یه چند روز باید باهاش سرسنگین باشم دیگه اینجوری حرف نزنه

کلا وقتی عصبی میشه ازینجور حرفای تو مخی میزنه یه چند روز باید باهاش سرسنگین باشم دیگه اینجوری حرف نز ...

همه وقتی عصبی میشیم دوست داریم برنده شیم

خصلت آدماست

میریم سراغ نقطه ضعف های هم

فقط بگو کافیه و اون مکان رو ترک کن برو ی اتاق دیگه تا وقتی اروم بشن🌹

عذرخواهی به چه دردم میخوره وقتی هروقت عصبی میشه اینجوری صحبت میکنه

خب اگ تکرار داره همون موقعه باقاطعیت  بفهمونین بهش این رفتارش اشتباه نباید هی تکرار کنه ک عذر خواهی کنه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

همه وقتی عصبی میشیم دوست داریم برنده شیمخصلت آدماستمیریم سراغ نقطه ضعف های همفقط بگو کافیه و اون مکا ...

اون الان پشیمونه من دلگیرم هنوز همیشه عصبانی میشه ازین مدل حرفا میزنه دلم نمیخواد تکرار کنه

اون الان پشیمونه من دلگیرم هنوز همیشه عصبانی میشه ازین مدل حرفا میزنه دلم نمیخواد تکرار کنه

حق داری بعضی رفتارها از بچگی توی آدما شکل گرفته و نمیشه تغیرشون داد وقتی نهادینه شده باید سعی کنی گاهی بامشکلات کنار بیای و براشون راه حلی پیدا کنی ک خودت اذیت نشی❤️